0
Košarica

Aluminke

 

Z MySpirit smart embalažo bo tvoja torbica predvsem veliko lažja. Praktičnost in eleganca so drugi vrlini alumink. In če ne drugega bo definitivno lepo izgledala v družbi 'jabolka'. Preveri kaj vse odlikuje aluminke:

 

Švicarska kvaliteta

ŠVICARSKA IZDELAVA IN KVALITETA

Aluminke so izdelane v skladu z najnovejšimi tehničnimi standardi, evropskimi predpisi in normami. Zunanji izgled je brušen aluminij, ki poskrbi za eleganco. Notranja stran pa je ustrezno oplaščena, da parfumi ohranjajo najvišjo kvaliteto skozi celotno obdobje.

 

Fly safe

'FLY SAFE'

Parfume MySpirit lahko vedno vzameš s seboj na letalo kot osebno prtljago, saj so volumensko in tehnično prilagojeni zahtevam.

 

Nelomljiva

NELOMLJIVA

Steklenička je peresno lahka in nelomljiva. Tako ne rabiš skrbeti, da bi se v primeru razbitja stekleničke porezala na steklu. V tvoji torbici bo varna.

 

Idealni pogoji za hranjenje

PARFUM JE SHRANJEN V IDEALNIH POGOJIH

Ker aluminka sončnim žarkom ali drugim virom svetlobe, preprečuje prodor in vpliv v notranjost, je parfum vedno shranjen v idealnih pogojih. Če temu dodamo še ustrezno skladiščenje, je kvaliteta zagotovljena. Prav tako je pršilnik nepredušno zaprt, zato vsebina ne more izhlapevati, ali se kontaminirati iz drugih virov.

 

Praktična steklenička

PRAKTIČNA STEKLENIČKA, KI GRE V VSAKO TORBICO

Aluminka je zelo priročna in praktična. Zaradi njene oblike se popolnoma prilega tvoji dlani, saj nima neobičajnih oblik ali kompliciranih pršilnikov, ki se hitro pokvarijo. Idealna je za vsako žensko torbico, saj je lahka in ni strahu, da bi ste ti razlila.

 

Okolju prijazna

OKOLJU PRIJAZNA

Aluminke so narejene iz recikliranega aluminija in so tako naravi prijazen proizvod.

 

Peresno lahka

PERESNO LAHKA

Aluminke so celo 3-4 x lažje od klasične steklene embalaže, ki ima po navadi zelo debelo steklo, večplastno dno, ki daje vtis, da je v njej več parfuma kot ga je sploh v resnici. Peresno lahko pomeni nekaj dobrega za mojo torbico. ☺

 

 

Aluminke


  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.