0
Košarica
3.99 EUR
Myspirit.si

Atropasept razkužilo za roke, 50 mL

RA001

Cena: 4,99 €

Akcija: 3,99 €

Zaloga: Izdelek je na zalogi.

Pridobite 4 zvestobe. 4 = 0,20 €.

Atropasept razkužilo za roke, 50 mL

 

NOVO! ATROPASEPT RAZKUŽILO ZA ROKE

Higiena rok je osnova za zaščito sebe, bližnjih in za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni. Če na razpolago ni vode in mila, je najhitrejša in najučinkovitejša metoda razkuževanje rok.

ATROPASEPT za učinkovito dezinfekcijo vaših rok

Atropasept razkužilo za roke je antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok. Izdelek učinkovito deluje na viruse z ovojnico, med katere spadajo tudi vsi člani družine koronavirusov in virusov influence (gripa).

Atropasept razkužilo za roke vsebuje aktivno snov etanol - 71g/100g.

Atropasept razkužilo za roke se hitro suši in ne pušča mastnih madežev. Dobite ga v super ekonomični in praktični embalaži. Aluminka je lahka in nelomljiva, priročna za v torbico ali žep. Tako imate razkužilo vedno pri roki, da poskrbite za varnost in zaščito sebe in svojih bližnjih.

NAVODILA ZA UPORABO IN DOZIRANJE:

Razpršite na roke ali površine in pustite, da se posuši. Paziti je potrebno, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Dezinfekcijsko sredstvo uporabljajte po potrebi. Ob ponovni kontaminaciji ali stiku s kontaminirano površino je potrebna ponovna dezinfekcija rok. Uporablja se lahko tudi pri vrezninah.

Volumen: 50 mL


Sestavine
Nazaj
na seznam izdelkov

PRIPOROČAMO

Všeč ti bodo tudi:

  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.