0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

7 načinov kako uporabiti parfum

NaslovnaSvoj parfum lahko kot prvo uporabite na sebi - ga nanesete na mesto, kamor ste navajeni, kjer želite biti poljubljeni, ali pa v vašo okolico, kjer se sproščate, urejate, počivate, hranite oblačila, preživljate prosti čas … Kam vse lahko torej še popršite svoj najljubši parfum?

1. Po sebi

Seveda je tak najbolj klasičen način nanašanja parfuma logično ta, da ga nanesemo nase:  na lase, ali na poljubno mesto na telesu. Nekaj predlaganih mest, kamor parfum nanesite za zmenek ali posebne priložnosti, izveste TUKAJ.

2. Po omari

Kje se skriva skrivnost tistih žensk, ki, kadar gredo mimo nas, za seboj puščajo pravi oblak omamne dišave? Poznate tisti vonj, ki se vali po ulici in tam ostaja še nekaj trenutkov po tem, ko ženska že zapusti prizorišče? V tem, da svojo dišavo popršijo po vseh oblačilih v svoji omari (po plaščih, bundah, suknjičih, puloverjih …) oziroma po tistih, ki jih ne perejo tako pogosto in nato vonj parfuma tam ostaja in ostaja. Popršite ga po oblačilih, ki vam visijo v omari, dobra ideja pa je tudi po šalih, ki jih že tako nosite okoli vratu in se tam hitro nalezejo vonja. To je trik, s katerim boste dišali vedno in povsod, pa čeprav ni nujno, da boste tisti dan na novo nanesli svoj najljubši parfum.

Kako-uporabiti-parfum-23. V kopalnici

Nekaj kapljic svoje priljubljene dišave si lahko v kopalnici kanete na kakšno suho cvetje (potpuri) ali drug okras in ta vonj vas bo nato med tuširanjem ali sproščanjem v kopeli, prijetno pomirjal, ali pa napolnil z energijo. Ideja je, da ga popršite tudi na kakšno brisačo, kopalni plašč, ali kar po telesu, ko se po tuširanju oblečete v sveža oblačila, ali v pižamo. Že veste, kakšen parfum bi izbrala golota?

4. Na posteljnino

Če vas kateri parfum pomirja, si ga lahko nekaj kapljic kanete tudi na posteljnino, ali na vzglavnik (toda previdno – bolje kapljico manj kot preveč). Predlagamo vam dišave, s katerimi se boste prijetno zazibali v spanec:

- Giorgio Armani – Armani Code, ki v sebi nosi sivkin med (sivka je idealna za pomiritev);

- Giorgio Armani – Emporio Armani Diamonds z noto cedre, ki vas bo napolnila z dobro energijo, sprostila in malo odnesla od vseh skrbi, ter zazibala v sladek spanec;

Nina Ricci ‐ Nina, ki je poznana pravljična dišava za zasanjane.

5. Na krtačo za lase

Dober trik je, da nekaj kapljic nanesete na krtačo ali glavnik za lase. Tudi tam bo dišava trajala kar nekaj časa in vedno, ko se boste počesali, nežno odišavila vaše lase. Potrebno je le malo in to bo dovolj.

6. V kuhinji

Dobre gospodinje si bodo popestrile tudi trenutke v kuhinji. Zakaj bi tja spadal samo vonj po hrani? Tudi dišave vsebujejo note sadja , zato lahko nekaj parfuma popršite tudi po svežih kuhinjskih krpah, ki so po možnosti okrasne in jih imate nekje obešene. Ali po podstavkih za vročo posodo, predpasniku …

7. Po pismu Kako-uporabiti-parfum-3

Kako dolgo že niste napisali pisma? Mogoče je čas, da ga in to ravno zato, da ga boste lahko na koncu še opremili s čudovitim vonjem, ter hitro zapakirali v ovojnico, da bo vonj ostal ujet vse do takrat, ko pisma ne bo odprl naslovnik. Kako ljubko in malo staromodno, a tisto, kar iščemo v današnjem času in današnjih novodobnih odnosih. Morda je čas za ljubezensko, ki ga boste opremili še s kakšnimi poljubčki, namočenimi v šminko.

← Prejšnji: Kako prepoznati nekvaliteten parfum ali ponaredek? Naslednji: Kako dišave vplivajo na naša življenja?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.