0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

7 popolnih parfumov za poroko

Poroka…  Eden najlepših trenutkov, čas, ko želimo, da je popoln vsak trenutek dneva in noči … da je popolno vse, kar nosimo in naredimo. Je dan, ko boste blestele v posebni obleki in ko bodo vse oči uprte le v vas … Ko boste stopale proti oltarju bodo vsi občudovali vašo lepoto, on pa si vas bo zapomnil tudi po vašem vonju. Med prejemanjem čestitk in plesom s svati, bo izbrani parfum vaš podpis, ki naj pušča sledi. Naj bo pomemben kot najljubši par čevljev.

Porocni parfumi

Kako diši ljubezen?

Ko boste izbirale popoln parfum za poroko, pomislite na dišavo, ki bo predstavljala vas in vašo ljubezen. Kako diši? Je sladka? Začinjena? Nežna? Ker si boste želele, da vaš parfum traja in traja, ter pusti vtis, vam predlagamo, da posežete po sladkih orientalskih, vanilijevih, cvetnih ali sadnih dišavah.

Diamanten Lady Million by Paco Rabanne

Primeren za bogata doživetja, saj njegov svež in sladkoben vonj vzbuja skušnjavo kot dragocen diamant. Ta sladka cvetno-sadna dišava deluje elegantno, čutno in ženstveno. Z njo boste cel dan sladko dišale po kombinaciji medu, vanilije, maline in jasmina. Parfum ni vsiljiv, je pa pomenljiv.

Ikonična Coco Mademoiselle by Chanel

Parfum, poimenovan po modni ikoni, je namenjen elegantnim ženskam z močnim karakterjem, ki želijo puščati sledi, a ne izstopati. Je nevsiljiva, a še vedno seksi in hkrati nežna dišava, ob kateri boste čutile zapeljivost, za to pa bo poskrbel zanimiv preplet sadne, lesne in začimbne note.  Nanesite ga tja, kjer želite biti poljubljene.

Močan Opium by Yves Saint Laurent

Opium je eden najmočnejših parfumov na planetu. Sladka orientalsko-začimbna dišava je pravi izbor za posebne priložnosti, kar poročni dan zagotovo je. Že nekaj kapljic in poročni trenutki bodo še bolj edinstveni. Ker ima zelo intenziven vonj, si vas bodo zapomnili vsi svatje, on pa bo vedel, kaj ohranja njegov nasmeh.

Porocni parfumi 3

Sijoč J'adore by Dior

Že ime parfuma J'adore pomeni 'ljubiti, občudovati'. Je vsekakor popoln parfum za poročni dan, ki v sebi skriva več kot vsaka obleka in okrasi bolj kot vsak nakit. Sladek cvetno-sadni vonj bo iz vas sijal tako, da vas bodo zagotovo opazili. Frezija, jasmin in beli mošus bodo poskrbeli za harmonijo čutnosti in razkošnosti skozi ves dan.

Pravljična Nina by Nina Ricci

Izberite jo, če želite, da je vaš dan v prvi vrsti romantičen, nežen in zasanjan. Pravljična dišava vas bo odela v čarobno ogrinjalo nežnosti in zapeljivosti ter pričarala samo vajine trenutke. Predvsem zelo sladka cvetno-sadna dišava v kombinaciji potonike, praline in belega mošusa, ki bo poskrbela za romantiko.

Provokativen Hypnotic Poison by Dior

S parfumom Hypnotic Poison boste hipnotizirale vse prisotne, da bodo obračali glave, z vonjem vanilije in jasmina pa boste pustile vtis ekstravagantne in močne ženske. Prava femme fatale. Dišava predstavlja klasiko med sladkimi parfumi in je čudovit odsev skrivnostne ženske narave.

Zapeljiv Hypnose by Lancome

Če parfuma Hypnose ne boste nosile na poročni dan, ga vsekakor nosite na poročno noč. To je parfum, ki pri moškem vzbudi zanimanje - deluje kot čuten ljubezenski napoj: prebudi strast in okrepi samozavest. Saj veste, da ga morate zapeljevati vedno znova in znova. Zapeljiv vonj, ki pritegne in nikogar ne pusti ravnodušnega. Je očiten odraz ženskosti.

← Prejšnji: Kako nanesti parfum za zmenek 2.del Naslednji: Jesenski trendi za moške
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.