0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zanimivosti

"Enega nosim za vsak slučaj v torbici"

Pogovarjali smo se z Evo Ahačevčič, urednico portala Etiketa Magazin, ki se vrti tudi v manekenskih vodah in zato v življenju še bolj ljubi lepe, dišeče stvari.

Koliko ji pomeni dober parfum, kakšne uporablja in kako ji je všeč, da diši njen moški?

 

Koliko v življenju staviš na parfume?
Parfum je kot podpis osebe v zraku in veliko pove o značaju tistega, ki ga nosi. Zase lahko rečem, da je nekaj kapljic parfuma dovolj, da se počutim še bolj ženstveno in samozavestno. Je kot pika na i celotnemu videzu in brez njega se pogosto počutim kar nekoliko golo (smeh).

Se morda spomniš svojega prvega parfuma?
V resnici se ne spomnim svojega prvega, spomnim pa se, da sem bila kot najstnica precej obsedena z dišavami, ki so jih lansirali zvezdniki. Oboževala sem Glow by J.Lo.

1919102_1352500206244_4162730_n

Kakšni parfumi so ti všeč?
Izvrstno dišijo mnogi, a le redki se nekako zares ujamejo z mojo kožo in so dolgotrajno obstojni. Na splošno imam rada parfume, ki v sebi skrivajo malce cvetličnih, malce lesnih in malce orientalskih not. Jasno, da mi v poletnem času prijajo tudi malenkost bolj sladki vonji, medtem ko je zima rezervirana za umirjenost.

Koliko jih šteje tvoja zbirka?
V svoji zbirki jih imam precej, a nerada mešam preveč vonjev naenkrat. Všeč mi je, če je oseba razpoznavna tudi po svojem vonju, do česar pa ob pretiranem mešanju težko pride. Trenutno so pri meni pogosteje v rabi trije, enega s podpisom MySpirit nosim za vsak slučaj s seboj v torbici, dva pa me razveseljujeta na domači polički (smeh). No, eden je kar oljni parfum, ki si ga vtrem v kožo in tako ubijem dve muhi na en mah – nahranim svojo suho kožo in jo prijetno odišavim.

Imaš mogoče svoj najljubši parfum tudi kot neko sredstvo za moč in samozavest? Morda za sprostitev?
Kot sem že omenila, mi izbor parfuma veliko pomeni, saj mi teh nekaj kapljic opojne dišave izboljša razpoloženje; včasih me poživi, drugič pomiri, prav vedno pa v meni prebudi zapeljivko in prepotrebno samozavest. To je tudi razlog, da si parfum nadenem prav vsak dan – naj si bo praznik ali povsem običajen delavnik.

Eva-13

Koliko ti je pri parfumih pomembna embalaža? Torej steklenička, škatlica ...
Seveda ljudje izbiramo tudi z očmi in embalaže mi vedno znova prebudijo zanimanje, nikakor pa niso pogoj za nakup dišave. Kot pri vseh drugih rečeh tudi tukaj velja, da je na koncu vsebina tista, ki šteje (smeh).

Kako pomembno ti je, da diši moški?
Vonj mojega moškega mi je pomemben in vesela sem, da za ta del svojega izgleda poskrbi tudi moj izbranec. Saj veste, vonj je tisti, ki si ga zapomnimo in v nas prebuja prijetne spomine. Čarobno je biti v objemu krasno dišečega moškega in vedno znova se naježim, ko sem daleč stran od njega in pomislim na vonj svojega dragega in na najine skupne trenutke. Ah, malo sem se zasanjala ... (smeh)

Kakšne dišave so ti najbolj všeč na moških in kaj te odbije?
To je tako kot pri obleki ... Vsekakor mi je všeč, če moški izbere dišavo, ki nekako ustreza njegovemu karakterju in ga zna dobro nositi. Rada imam sveže in nekoliko bolj »spicy« dišave, kot sta Paco Rabanne One Million in Bvlgari In Black.

Katero dišavo bi izbrala med parfumi MySpirit?
Trenutno uporabljam parfum Madame in z njim sem več kot zadovoljna, saj povsem ustreza mojemu opisu najljubših vonjev. Je izjemna mešanica sadnih, lesnih in začimbnih not.

Eva

Eva uporablja parfum Madam (tip: Chanel ‐ Coco Mademoiselle), ki vsebuje svež vonj črnega ribeza in breskve, kar sčasoma prekrije zapeljiv pačuli, nato pa zablestita še črni poper in beli mošus.

Kakšen parfum bi ustvarila, če bi lahko naredila svojega?
V minimalistični in šik steklenički bi se skrivala opojna mešanica sladke breskve, omamne vrtnice in magnolije, osvežujočih pomarančnih cvetov, orientalske sandalovine in ostrega popra. Vsega po malem torej, a ničesar preveč izrazitega.

Kako bi se glasil pravi parfumski ženski nasvet za vse ženske?
Skrbno izbran parfum, ki ustreza vašemu načinu življenja, nanešen na notranje strani zapestja in na vratu pod ušesi, bo v vas predramil čute v vsakem trenutku dneva, zato ga nosite sleherni dan, ne glede na to, kje ste in s kom. Nikoli ne veste, kdaj in koga boste očarali s svojem vonjem (smeh).

Eva, hvala za iskrene odgovore! :)

← Prejšnji: Obvezne sestavine ženske torbice Naslednji: "Potrebno je občutiti"
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.