0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Jesenski trendi za ženske

Če so bili poletni vonji lahkotnejši in bolj sveži, je jesen prinesla val močnejših in samozavestnejših dišav, ki vam bodo pomagale, ko boste tako kot turobno vreme, potrti in brez energije. Kakšne parfume boste potrebovale v jesenskem času?

Pustite sledi

Ko se boste sprehodile ali hitele po mestnih ulicah, se bo za vami valil vonj, ki bo hipnotiziral in obračal glave mimoidočih. Izzvale boste pravo provokacijo in ko bo zapihal jesenski veter, ter se ujel pod vaš plašč, bo tisti omamen vonj še bolj skrivnostno odseval vašo žensko naravo. Jasmin, jantar in sladki mandelj bodo poskrbeli, da se boste sogovorniku vtisnile v spomin.

Klik do parfuma, ki bo pustil sledi >>

jesen

Za drzne jesenske trenutke

Jesen prinaša krajše dneve, a daljše večere, ko boste toliko bolj uživale in izstopale v čaru tiste posebne noči in čarobnih trenutkov. Zato boste potrebovale nekaj nepremagljivega – namesto nežnih cvetličnih vonjev, posezite po vonju zvezdastega janeža, žametne vrtnice, citronke in magnolije … in ob pogledu na vašo stekleničko se boste le nasmehnile, saj boste vedele zakaj …

Klik do parfuma za drzne jesenske trenutke >>

Za jesensko razigranost

Jesen mora biti igriva kot poplesujoče odpadlo listje in obarvana v bogate pozitivne odtenke. Takšna naj bo tudi vaša dišava – zapeljiva, eksotično mamljiva in še bolj posebna ravno zvečer, ko boste kozarec vina srkali v najboljši družbi. Bergamotko, cedro in vanilijo so popestrile nežne začimbe Vzhoda, cvetlice in sadje. Bodite razigrani kot pisana jesenska košarica darov narave.

Klik do parfuma za jesensko razigranost >>

Za sanjave trenutke

Jesenske dni ponudijo tudi precej zasanjanosti – ko dežne kaplje tiho polzijo po oknu, narava se pripravlja na zimski dremež, vi pa se grejete ob toplem čaju in zrete v siv dan. Dovolite si sanjati in se ovijte v sadno-cvetlični plašč, ki vas bo zaščitil pred tistimi trenutki, ko ste naveličani monotonih in deževnih dni. Privoščite si kanček pravljičnosti, nežnosti in prijaznosti. Ko potrebujete nekaj, da vas pomiri!

Klik do parfuma za sanjave trenutke >>

autumn

Za fine trenutke

Če je trik, da mora vsaka prava ženska v omari imeti kratko črno obleko, je trik tudi v "črnem parfumu", ki zmore odtaliti še tako ledeno srce. Ko boste potrebovale nekaj nadvse elegantnega, za fine jesenske trenutke, kot dodatek k biserom, najboljši obleki, prefinjenemu stilu, bo cvetno-lesna dišava s pridihom mošusa, odlična družba, s katero boste lahko odvrgli masko in bili ponosni na klasiko, narejeno za sodobne ženske.

Klik do parfuma za fine trenutke >>

← Prejšnji: Katerega morate nositi, da se bosta res ujela? Naslednji: Razkrivamo 10 prednosti parfumarne MySpirit
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.