0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Kaj morate vedeti o uporabi sončne kreme?

Nikar ne mislite, da morate kremo za sončenje uporabljati samo takrat, ko ste na dopustu, ali nekje ob vodi. Vsaj v poletnem času jo je potrebno uporabljati dnevno! 

UVA/UVB žarkom ste izpostavljeni med svojo dnevno rutino in vedno znova svojo kožo izpostavljate tveganju. Vsakomur - ne glede na ten polti, raso in leta, se lahko namreč razvije kožni rak. Čuvajte se, bodite pozorni in upoštevajte nekaj zlatih nasvetov:

- dnevno nanašajte dobro kremo za sončenje z vlažilnimi sestavinami in zaščitnim faktorjem vsaj 15, primerno za telo in obraz.

3
Z visokim zaščitnim faktorjem boste prav tako lepo rjavi! Zaščitni faktor 25 v parfumski kremi za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER omogoča varno zagorelost in lep ten kože, saj vsebuje srednje močan UVB filter, ki preprečuje prodor žarkov več kot do srednje plasti in s tem spodbuja melamin za nastajanje porjavelosti 

- svojo kožo zaščitite vedno in povsod, ne glede na to, ali sije sonce, dežuje, tudi čez leto. Zaščiteni morate biti tudi v avtomobilu in v sončni pisarni. Že če ima ta veliko oken, ste namreč izpostavljeni sončnim žarkom,

- kremo nanesite zjutraj, preden zapustite dom in nato vsaki dve uri skozi dan. Pri nanosu naj velja pravilo "več je bolje". Kremo za sončenje torej na kožo nanašajte izdatneje, še bolj po kopanju, športnih aktivnostih. Še posebno, če je vaš načrt, da boste na soncu preživeli veliko časa (na morju to vsekakor počnete).

- svetujemo vam, da parfumsko kremo za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER poleti uporabljate kot losjon za telo, saj je prijetno odišavljena, hkrati pa bo kožo zaščitila z zaščitnim faktorjem in nahranila s karitejevim maslom (tudi komarji se vas bodo izognili). Tudi na obrazu jo lahko nosite pod pudrom, saj na koži ne bo izzvala alergičnih reakcij (ne vsebuje parabenov in umetnih barvil). Z njo se boste izognili tudi tistemu zoprnemu občutku, da se morate kar naprej mazati, saj boste komaj čakali, da svojo kožo ponovno odišavite!

27

"Privoščite si zdrav poljub sonca, pazite na svojo kožo, razvajajte se z najljubšimi vonjavami, srkajte svežo energijo!" Rebeka

← Prejšnji: Kakšen parfum izbrati glede na vaše počitnice? Naslednji: Kako narediti parfumiran losjon za telo?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.