0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Kako diši in se razdiši nov parfum MySpirit by Rebeka SUMMER?

Rebeka Dremelj je v parfumarni MySpirit izdala že svoj drugi parfum, in sicer poletno različico MySpirit by Rebeka SUMMER.

Če ga še niste preizkusili, pa tudi če ste ga že, vas verjetno zanima, kako diši oz. kako se razdiši čez nekaj časa po nanosu? Saj vendarle veste, da ima trodimenzionalnost izhlapevanja dišavnih not?

DSC04479

Pravi, čisti parfum je sestavljen iz treh glavnih dišavnih not, ki pa imajo glavno vlogo pri tem, kako bo sploh dišal - ne samo prve minute, ampak tudi nekaj ur po nanosu! Če je torej parfum res pravi, vas lahko nekaj časa po nanosu s svojim vonjem preseneti. Zakaj? 

Dišavne note se skozi časovno obdobje namreč preobrazijo, pri čemer takojšnji vtis na nas pustijo najvišje, to so zgornje note, ki pa niso tudi tiste, po čemer bo parfum dišal čez nekaj ur!

DSC00476

Vse dišavne note parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER in tudi vseh MySpirit parfumov, so ustvarjene z izredno tankočutnostjo razuma ter popolnim smislom dišeče privlačnosti. Pri tem je vzdraženost naših nosnic ves čas vzbujena s procesom harmoničnega izhlapevanja vseh treh dišavnih not.

Zgornje note parfuma so najmočnejše in jih tudi vonjamo takoj po nanosu. Že po nekaj minutah pa boste zaznali dišavo srednjih not, zato! nobenega parfuma (ki je seveda v prvi vrsti najprej kakovosten) ne sodite glede na prvi vtis. V parfumu novem poletnem parfumu Rebeke Dremelj, bomo najprej vonjali citruse, liči in orhidejo.

Srednje note so srčne note in so srce parfuma - na nas najbolj vplivajo in v njih se skriva tisti karakter parfuma, ki traja tudi do nekaj ur. V parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER so to sadje in cvetje (hruška in vrtnica), ter začimbe.

summervrtnica

Spodnje ali bazne note parfuma pa lahko po nanosu vonjate še 24 ur. In te boste tudi zaznali najkasneje - šele nekje 30 minut po nanosu parfuma. V MySpirit by Rebeka SUMMER je torej pačuli tisti, ki poda parfumu globino in obstojnost, znano pa je, da so eterično olje pačulija včasih oklicali za olje sreče, saj pomirja, blaži stres, deluje kot antidepresiv in je tudi močan afrodiziak (še dolgo po nanosu parfuma boste torej tudi zapeljivi). Že od 18. stoletja pačuli uporabljajo v najkvalitetnejših parfumih in je visoko cenjen.

ADIJO razne alergične reakcije in pozdravljeno SONCE!

DSC01306

Ker je koža poleti v kombinaciji s soncem in izdatnejšim potenjem, še bolj občutljiva na različne parfume in izdelke za nego telesa, vam nov, svež MySpirit by Rebeka SUMMER, NE BO povzročal nevšečnosti, saj ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov in je zato primeren tudi za tiste z občutljivo kožo.

ADIJO, komarji! 

Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje citruse in pačuli in je dolgo obstojen, boste tako hkrati na dišeč in koži prijazen način (ker je tudi brezalergenski) tudi na topel poletni večer odganjali nadležne insekte.

DSC04615

In kako sploh sploh pravilno nanašamo parfum? Glede nanašanja parfuma ni ovir, je pa znano, da ga aktivira ravno telesna toplota, zato pred nanašanjem pomislite na vroče točke utripa, prav tako pa brez dvomov dišavo popršite po oblačilih, krtači za lase in drugih pripomočkih.

Toda bodite pozorni - večina največjo napako naredi ravno s tem, da po nanosu parfuma na zapestji, le ti med seboj podrgne. Tako med zapestji ustvarjate trenje in toploto, ki pospešuje bledenje vrhnjih not in zmanjšuje življenjsko dobo dišave … In če bi radi, da vaš parfum traja čim dlje, potem kožo pred nanosom dišave še malo navlažite, ali pa parfum nanesite takoj po tuširanju.

Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

← Prejšnji: Kakšen parfum bi izbrala gola koža? Naslednji: Na kaj znane obraze spomni MySpirit by Rebeka SUMMER?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.