0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Kako to pomlad doseči nepremagljivo svežino?

Kako poteka vaša spomladanska nega telesa? Upamo, da ne boste rekli, da ne poteka, ali da za dišeč in negovan videz nanesete le parfum ali dezodorant. Ne pozabite na kožo!

Koža bo s toplejšim vremenom vse bolj na udaru, saj bomo odvrgli dolge rokave in hlače in jo nastavili sončnim žarkom. Prav je, da jo tudi malo prezračimo. Da pa bo negovana in seveda tudi privlačna na pogled, je nujno, da ji zagotovimo dovolj vlage, svežine.

Ker pa vemo, da v današnjem natrpanem urniku težko najdemo čas za to, da kožo vlažimo večkrat na dan, potrebujemo nekaj, kar jo bo navlažilo za naslednjih 24 ur.

Tus2

Ponosni smo, da se je kolekcija parfuma Rebeke Dremelj obogatila še za en izdelek: parfumski gel za tuširanje MySpirit by Rebeka, ki bo zagotovil nepremagljivo svežino. Dobrodošel!

Zagotovo je 'must-have' letošnje pomladi, ker je hkrati kože še popolnoma prijazen, saj NE vsebuje nobenih parabenov, silikonov in barvil. Njegova mehka tekstura podpira naravno ravnovesje kože in ta je po uporabi mehka in gladka.

Jutranja zmaga!

Vaš dan se tako lahko prične s prijetno prho, ki bo poživila telo in ga pripravila na dnevne izzive, nahranila kožo, vonj parfuma MySpirit by Rebeka, katerega iste dišavne sestavine vsebuje gel za tuširanje, pa vam bo vlil novih moči in vas naredil samozavestne, nepremagljive. Če boste kožo po prhanju nahranili še s parfumskim mlekom za telo, bo nepremagljiva svežina kot plašč obdajala vašo kožo, hkrati pa jo bosta tako gel kot mleko odišavila od nog do glave.

Trojcek

Kot piko na i lahko pred odhodom od doma nase popršite še nekaj kapljic parfuma MySpirit by Rebeka in popoln dan že čaka na vas.

Niste jutranji tip?

Dan se seveda s parfumskim gelom za telo lahko tudi prijetno zaključi. Nežen peneči gel za tuširanje z noto vanilije in jasmina bo vaš dan zaključil zmagoslavno in sveže! Če boste po tem nanesli še parfumsko mleko za telo MySpirit by Rebeka, boste kožo nahranili za naslednjih 24 ur in jutranji obred (v kolikor zjutraj res niste tip za tuširanje in mazanje), lahko preskočite!

gel

Prav tako je to lahko vaš čas, čas za sprostitev in nekaj minut le zase, ko boste pod prho razvajali vsa čutila.

Rebeka Dremelj je ob izidu parfumskega gela za tuširanje povedala: "Noro, zdaj smo končno popolni."

Poglejte, kakšen recept ima Rebeka za nepremagljivo svežino >>  (klik)

← Prejšnji: Pošljite nam svežo misel Naslednji: Pomladni ženski parfumi, ki jih morate imeti
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.