0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Kako ga presenetiti na dan moških?

19. novembra obeležujemo Mednarodni dan moških in prav je, da svojemu dragemu, bratu, prijatelju, očku, dedku, ... sporočite, da je nekaj posebnega ... Kako? Obstaja več načinov, izbrskali pa smo le nekaj odličnih idej:

Podarite mu ga nepričakovano in v posebni embalaži ...

Odlična ideja je, da to storite le z eno potezo, a na dva načina: s parfumom in posebnim sporočilom. Naj ga razvaja in za vsakodnevne izzive opogumi pravi parfum, hkrati pa mu dan polepša še zabavno sporočilo. Izbirate lahko kar med dvema: "TI SI moj KRALJ" ali "Car vseh CARJEV".

img_20161105_115307
Namig:
v darilno škatlo lahko dodate še kakšno sporočilce, pismo ...

Vsak moški potrebuje kraljico

... še posebno kadar je v njegovem življenju nered. To je tako kot v igri šaha - kraljica varuje svojega kralja!

kraljkraljicaFoto: etsy.com

Pošalite se malo in se našemite v kraljico (na glavo si lahko poveznete le krono, lepo oblečete, ...), ga pričakate, ter mu podarite parfum s sporočilom "TI SI moj KRALJ"

kralj_personal_kategorije_velike

Združite s še kakšnim posebnim dnevom, z zahvalo ...

Za dan moških si lahko naredite svoje valentinovo, morda združite kakšen, vam zelo pomemben dan in ga na dan moških spomnite tudi na tisto, na obletnico, dan, ko sta se spoznala, se mu za nekaj zahvalite ... Saj veste, da je pri moških pomembno, da jih večkrat pohvalimo.

Vse skupaj lahko (vključno s parfumom), zavijete v papir, označite s številkami, položite v lepo škatlo, nato pa naj po vrsti odpira vaša sporočila, oziroma drobne malenkosti (vse, razen parfuma so lahko le kakšne zavite prazne stekleničke s sporočili, fotografijo, da bo tako vse potekalo še malo v šali). Paketek, označen z zadnjo številko, pa naj bo parfum s sporočilom.

9e06fd9ba70f2e74926e6742731dc870

Na poseben način ...

Dišeča pozornost lahko naredi velik, nepozaben dan, če jo boste podarili na pravi način. Lahko mu le preprosto pokažete pot do tam, kamor boste nastavili posebno presenečenje ...

presenecenje2

presenecenje3

Odlična ideja za zahvalo, zaroko, pohvalo, ...

Ženske, dan moških je tudi primeren dan, da ve naredite tisti poseben korak in ga mogoče s parfumom Ti si moj kralj, zasnubite ... Lahko pa svojemu očetu, dedku, prijatelju, sporočite, da je vaš kralj, heroj, najboljši zaveznik na svetu, ...

Če je vašemu moškemu nekaj uspelo, ali je morda pred kratkim dosegel dober poslovni rezultat, življenjski uspeh, bo idealno, da mu sporočite, da je "Car vseh CARJEV".

personalizacija_notranje_paket_personalizacija_notranje_paket_car_vseh_carjev

← Prejšnji: Škorpijoni, vaš must-have parfum te jeseni je ... Naslednji: Zimski trendi parfumov za moške
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.