Radi dišite dobro? V to verjamemo! Ali ste vedeli, da je to v veliki meri odvisno od tega, kako nanašate parfum? Za naslednjič, ko se vam bo mudilo, si zapomnite nekaj trikov kako dišati karseda najboljše. Vzeli vam bodo le 30 sekund ali še manj!

Popršite tam, kjer to šteje največ

Ste vedeli, da lahko parfum popršite po komolcih, laseh in celo po ušesih? In to so pravzaprav točke, mimo katerih ne pojdite, če želite dišati čim bolje in čim dlje! Najprej parfum popršite po vratu, potem pa še malce po pregibu komolcev (čim bližje utripu, saj so točke utripa najbolj zaželene za nanašanje parfuma, ker je tu koža tudi najbolj topla). Na koncu nekaj parfuma popršite še v zrak in stopite čez ta oblak parfuma – češnja na torti za piko na i!

Manj je več

Svetujemo vam, da na določeno točko na telesu parfum popršite le enkrat (sploh MySpirit parfume, ki so pravi parfumi in so intenzivni ter dolgo obstojni). Manj je več, zato se držite tega pravila in le še počakajte na komplimente, kako dobro danes dišite! Počasi se daleč pride tudi z nanašanjem minimalnih količin. Raje parfum popršite po malem, a na več točk.

Popršite svoja oblačila

Če želite karseda najboljše dišati v 30-ih sekundah, morate popršiti svoja oblačila. Pomislite na to, da popršite svoj šal in določene modne kose, ki jih ne perete vsak dan (recimo suknjič, ki ga po nekajurnem nošenju pospravite nazaj v omaro). Tudi v svojo torbico lahko popršite nekaj parfuma! Vse v njej bo dišalo in to vam bo polepšalo dan. Če boste parfum popršili na določene stvari, bo ta dišal ves dan in še naslednji, saj iz kože izhlapeva prej kot pa bledi iz stvari! 😉

Nanesite ga na nakit

Najbolj kot nakit priporočamo seveda parfumsko verižico, saj blazinico v medaljonu verižice le nekajkrat popršite in dišali boste dlje kot bi parfum popršili na kožo, za ta trik pa boste potrebovali manj kot 30 sekund! Ta način nošenja parfuma je tudi idealen, če na kožo ne želite nanašati parfuma, ali je vaša koža občutljiva in ga na njej niti ne morete nositi.