0
Košarica
Oceni članek:
(5)

Št. ocen: 1
Zanimivosti

Kakšen parfum bi izbrala gola koža?

goli parfumiVsi smo se rodili goli in naša koža je prvi stik, ki pusti vtis – z mehko kožo telesa, čisto kožo obraza, nežnimi rokami … Koža je topla, mehka in čutna, a tudi zelo zapeljiva. In z njo se pravzaprav odlično ujema parfum. Kakšnega bi izbrali, če se ne bi ozirali na oblačila, priložnost, ali uro dneva in noči?

Parfum in gola koža kot usodna kombinacija?

Že Marilyn Monroe je menda v posteljo nosila le nekaj kapljic ikoničnega Chanela No. 5. Ženske so hitele slačiti svoja oblačila in Chanel hitro popršile po svoji posteljnini. Tudi Coco Chanel je s tem, ko je povedala, da mora ženska parfum nanesti tja, kjer želi biti poljubljena, namignila na to usodno kombinacijo parfuma in gole kože, s katero se nato razvije marsikatera zgodba. V naši naravi je, da je golo telo zapeljivo, to pa v namene promocije različnih kozmetičnih izdelkov že leta uporabljajo tudi številne kozmetične hiše. Tudi priznani oblikovalec Yves Saint Laurent je za oglas svoje prve dišave (YSL Pour Homme) poziral kar gol, kasneje pa ta recept za uspeh uporabil še za parfume Opium Pour Homme, Kouros, M7 … Mnogo oglasnih kampanj za parfume, je še danes polnih golote. Pozornost je na golem telesu, ki pozdravlja, izžareva in ceni kakovost parfuma. Takrat pride ta tudi bolj do izraza kot pa na oblačilih.

Kako golota diši danes?

Po kokosu, mleku, mangu, medu? Nekako nas vonj parfuma kaj hitro spomni na hrano ali rastlino, saj večina gelov za prhanje in losjonov diši po takšnih mešanicah, tuširanje pa seveda kaj hitro povežemo z golim telesom. Če bi si morali predstavljati, kako res diši popolnoma golo telo brez vseh dišav, bi vsak dobil svojo sliko, glede na njegov stil, čustva in pogled na goloto. Mogoče bi nekomu golota dišala po vonju gardenij, sladkih mandljih, kremni sandalovini ali vonju medu ...

vrtnicaParfumi, ki bi jih izbrala golota so klasični vonji, s kančkom modernosti. Gre za fine tople note, v kombinaciji s svežino vrtnic ali lesnih not sandalovine. Za moške bi bile primerni vanilija, topla kadila in eksotični afriški les. Po drugi strani pa golo telo spominja na nekaj bolj divjega, erotičnega, ki sramežljivo ne prikriva ničesar in je popolnoma čisto, naravno in enostavno. Za erotične namene je prav tako primerna vrtnica – kot simbol strasti in pa eterična olja živalskega izvora: olje afriške cibetovke je zapeljivo, kadar je dozirano v pravi meri.

Ko boste mislili le na svoje telo in parfum nanašali na posebne točke, kjer si boste zaželeli, da bo vonj trajal dlje, uporabite dišave:

ZANJO:

- Zapeljiva eksotična dišava poudari vašo ženstvenost in še posebej veličastno nastopi zvečer, ko želite nastopiti kot samozavestna boginja  -> klik.

- Deluje kot čuten ljubezenski napoj - v vas prebudi strast, okrepi samozavest in hipnotizira vašega spremljevalca -> klik.

- Čista harmonija ženskih kromosomov! Za sodobne ženske in novodobne odnose; za sproščene, a neizmerno zapeljive: -> klik.

ZANJ:

- Kadar boste vstali z levo nogo, vam bo ta vonj na obraz zagotovo vrnil nasmeh. Naj bo parfum prva dobra stvar dneva: -> klik.

- Parfum, ki krepi samozavest in poudarja vašo seksi plat. Včasih je to vse, kar potrebujete, da boste 100% samozavestni: -> klik.

- Prava izbira, če vam ugaja, da ženske obožujejo vaš parfum še dolgo po tem, ko boste odšli. Pikanten in hkrati omamen: -> klik.

← Prejšnji: Preizkusili smo: Odlični načini nege in sprostitve Naslednji: Kako diši in se razdiši nov parfum MySpirit by Rebeka SUMMER?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.