0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zanimivosti

Katerega morate nositi, da se bosta res ujela?

Ste vedeli, da si naše telo z izkušnjami zapomni kombinacije različnih kemijskih dražljajev in ti nato aktivirajo vonjalne receptorje, ter jih povežejo z objekti, iz katerih vonj izvira?

Človek zaznava povprečno okoli 4000 vonjev. Bo vajin parfum med njimi?

ZAKAJ VSE DIŠI PO NJEJ/NJEMU?

Zakaj nam vonj po njemu ali njej tako hitro povzroči prijetne občutke in postanemo nostalgični? Zato, ker igra čut za voh pomembno vlogo tudi pri spominu: receptorji za vonj, ki se nahajajo v nosnicah, so povezani direktno s področjem v možganih, ki je odgovorno za spomin in čustva.

NIČ NE DIŠI LEPŠE KOT OSEBA, KI JO LJUBIŠ ...

Na določene dišave se odzivamo tako zaljubljeno – na način, kot nas je ustvarila narava. Vonj je posnetek našega življenja - je naša izkušnja. Obstajajo parfumi, ki se nas res dotaknejo. To so tisti, ki si jih zapomnimo in so nam všeč. Te dišave so življenje in z njimi lahko tudi zapeljujemo. S katerimi boste zapeljevali?

5_ce_njej_disi

SE SPOMNITE NA TO, KOGA ZARES LJUBITE?

Občutek za voh je naš prvi in najhitrejši stik z okolico. Spominja nas na to kaj in koga ljubimo. Vemo tudi, da se nas nobeden od drugih čutov ne dotakne tako globoko kot vonj – niti glasba ne tako močno kot le en vdih parfuma. Naj se vas dotakne njegov ali njen parfum. Zato izbirajte PRAVE parfume in PRAVE pare ...

1_ce_on_nosi

Naj bo prepoznaven!

Parfum se naj ujema s parfumom vašega partnerja. Če torej ON nosi tip parfuma Diamonds for Men (Emporio Armani), ga bo ONA prepoznala kot ambicioznega, očarljivega, pripravljenega na številne trenutke. Da mu bo popoln par - očitno ženstvena, strastna in samozavestna, pa mora izbrati tip parfuma Hypnose (Lancome).

2_ce_ona_disi

Drugi popolni pari, ki bodo stkali ljubezenske zgodbe:

3_ce_on_izbere

»Parfumi so umetnost o času – čas, da se ustvarijo, da zbledijo, se pomešajo in razkrijejo na koži. Tega procesa ni mogoče prehiteti.«

← Prejšnji: Tehtnice, vaš must-have parfum te jeseni je ... Naslednji: Jesenski trendi za ženske
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.