0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Parfumoskop

Škorpijoni, vaš must-have parfum te jeseni je ...

Škorpijoni in škorpijonke, čas je, da prisluhnete svojemu nebesnemu znamenju in si naslednjič, ko boste kupovali nov parfum, izberete takšnega, ki se ujema z vašim znamenjem! Zagotovo bo ljubezen na prvi "špric".

Škorpijon
23.10. - 21.11.

Element: voda
Simbol: škorpijon
Prednosti: pogum, strast, pravi prijatelj
Slabosti: nezaupljivost, ljubosumnost, skrivnostnost
Radi: ste korektni, resnični in pridobivate prijatelje
Sovražite: pasivne in netaktne ljudi, nepoštenost.

Nasvet: ker ste vodno znamenje, ni za vas nič bolj primernega kot izbrati svež parfum, ki spomni na morje in osvežitev. Z njim vam bo lažje premagovati tudi dnevne izzive, saj vas bo harmoniziral. Upoštevajte svoje vodilo glede izbire parfuma in tudi v jeseni izberite sveže.

Ženski parfum, ki ga izberi to jesen: 

Voda je vaš element, zato jo v svojem življenju potrebujete. Vsaj spomine in vonje po njej. Zakaj ne bi tudi jeseni nosili svežo dišavo, ki vas bo spomnila na sproščene poletne trenutke nekje ob morju in vas vsaj z mislimi odpeljala na lepše? Naraven vonj parfuma tipa Giorgio Armani ‐ Acqua di Gioia, vam bo to jesen povrnil energijo in začutili boste, da bo vse v vašem življenju bolj v ravnovesju. Idealen parfum za stresne dni - za harmonične in močne škorpijonke!

w020_original_embalaza

Moški parfum, ki ga izberi to jesen: 

Škorpijoni ste dobri prijatelji - lojalni in zabavni in radi imate nove pustolovščine. Za dvig energije in nove uspehe, boste potrebovali malce svežine, ki vas bo predvsem spodbudila na turobno jesensko jutro, ali speče jesenske popoldneve, ko potrebujemo več moči za dnevne obveznosti. V tip parfuma Hugo Boss - Boss Bottled ujeti topli žarki poletja, vam bodo ogreli čute in vas ponesli v brezskrbne dni. Za to bodo poskrbeli citrusi, zeleno jabolko, ciklame, pa tudi dišave za ta čas: klinčki, sandalovina in vanilija.

m003_original_embalaza

← Prejšnji: Razkrivamo 10 prednosti parfumarne MySpirit Naslednji: Kako ga presenetiti na dan moških?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.