0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Obvezne sestavine ženske torbice

Mogoče se boste prijeli za glavo, ko boste pomislili na to, kaj vse se nahaja v vaši torbici. Toda kar mirno – to se dogaja večini žensk in pravzaprav ni nič kaj hudo narobe.

Verjetno se v vaši torbici nahaja marsikatera stvar, ki je morda sploh ne potrebujete (ja, vemo – jo boste morda enkrat potrebovale), obstaja pa le nekaj obveznih stvari, ki jih vsaka ženska v svojo torbici vedno le ima ob sebi. Se med njimi nahaja parfum?

Kaj bi se v vaši torbici nahajalo, če bi imeli le 5 minut, da jo spakirate in odhitite skozi vrata?

Verjetno ne bi šlo brez denarnice, ključev, mobitela, glosa in beležke, kamor boste zapisali kaj nujnega, nekaj, kar ne bi radi pozabili, kakšen opravek,… Verjetno ste pomislili tudi na kozmetično torbico z ličili, osvežilne robčke, žvečilke in na parfum. Toda pri parfumu se vam je zataknilo – tako je robusten, embalaža je nepraktična, težka, prav tako pa bi v vaši torbici zavzel veliko prostora in ga je škoda, da bi ga nosili zraven? Če je odgovor pritrdilen, potem potrebujete spremembo!

HollywoodKako v torbici praktično nositi parfum?

 • Najprej potrebujete majhno stekleničko, ki vam ne bo vzela preveč prostora. MySpirit parfumi se nahajajo v 15, 30 in 50 mL stekleničkah.
 • Ob tem je pomembno še, da je steklenička peresno lahka in vas ne bo oteževala (še posebno, ker torbico ženske pogosto nosimo na rami).
 • Da bo vaš parfum tudi vaš spremljevalec na vsakem koraku in vas na morebitnem potovanju ne bo moral zapustiti za več ur, smo lahko hvaležni našim aluminkam, ki so 'fly-safe' in jih lahko s seboj vzamete kar na letalo (z ročno prtljago – za čas varnostnega pregleda jo bo potrebno dati le v tisto majhno prozorno plastično vrečko, ki gre skozi varnostni pregled, kjer so dovoljene tekočine v količini do 100ml na izdelek).
 • Ker pa se kdaj lahko zgodi, da se na vašo torbico kje, kjer jo boste odložile, tudi kdo po pomoti usede, nanjo odložite kaj težkega ipd.., z našimi stekleničkami ne bo več skrbi, saj so nelomljive in bodo pretrpele marsikaj le zato, da vas bodo spremljale na vsakem koraku.

V torbico dodajte še …

Da boste na vsakem koraku sveži in karseda polni energije, ne pozabite na steklenico vode, in kremo za roke. Nekatere ženske, ki smo jih povprašali, v torbici nosijo tudi predvajalnik glasbe in slušalke, polnilec za telefon, usb ključek, kakšno hranilno tablico za energijo, dezodorant, očala, pilico za nohte, glavnik, ogledalce, zobno ščetko in zobno pasto …

aluminka_torbica

In katere so tiste 3 stvari, ki bi jih v torbici vzeli na samotni otok? Upamo le, da se med njimi nahaja dober parfum. ;)

← Prejšnji: 10 parfumskih trikov, ki bi jih morala poznati vsaka ženska Naslednji: "Enega nosim za vsak slučaj v torbici"
 • UGODNA POŠTNINA
 • HITRA
  DOSTAVA
 • 100% GARANCIJA
  ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.