0
Košarica

Oddaj dišeči članek ali recept

Deli z nami svoje navdušenje do vsega dišečega, lepega, trendi ali ustvarjalnega. Vabim te, da objaviš svoj članek ali recept in zraven priložiš fotografijo.

Dobrodošle so vse objave na temo parfumov, dišečih daril, ustvarjanja s parfumi ali naravnimi surovinami… Skratka vse za kar meniš, da bi bilo super prebrati v MySpirit blogu.

Vsak mesec bomo dvema, ki bosta objavila največ člankov oz. najbolj ogledanih člankov podarili nagrado meseca.

Članke lahko oddaš samo, če si prijavljen/a. Če še nisi prijavljen/a klikni na ŽELIM POSTATI ČLAN/ICA. Članstvo je seveda brezplačno in ti prinaša še kup drugih ugodnosti.

 

*Naloži fotografijo

Z oddajo članka/recepta se strinjam z naslednjimi pravili:

 1. Članki ali recepti ne smejo biti dobesedno prepisani iz knjige, revije ali drugega medija. Fotografija mora biti tvoja avtorska.
 2. Pri pisanju vsebin prosim ne uporabljaj VELIKIH TISKANIH ČRK.
 3. Z oddajo članka ali recepta nam dovoljuješ objavo članka na spletni strani in Facebook strani MySpirit ter v drugih promocijskih materialih.
 4. Vsak članek ali recept bomo pred objavo pregledali, naredili ustrezno lekturo ali popravke vsebine in ga objavili samo v primeru, če bo v skladu z MySpirit poslanstvom.

OBVESTILO! Če prvič oddajaš članek nam prosim piši tudi na trgovina@myspirit.si, da bomo imeli tvoj e-mail naslov. Prav tako nam na e-mail lahko pošlješ dodatne slike.


 • UGODNA POŠTNINA
 • HITRA
  DOSTAVA
 • 100% GARANCIJA
  ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.