0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Parfum izberite glede na svoj stil

Kako lahko med vsemi parfumi najdemo tistega pravega, najljubšega? Strokovnjaki za parfume svetujejo, da je skrivnost kako najti pravega, ravno v tem, da se dišava ujema s stilom tistega, ki jo nosi.

Obstajajo tri glavne skupine: orientalski vonji, klasični/brezčasni vonji in cvetlični vonji, vsaki skupini pa pripada nek stil.

Ko boste torej naslednjič izbirale svoj parfum, pomislite na to kaj (bo)ste oblekle in kam se odpravljate. V osnovi jo lahko izberete glede na to, ali boste resne poslovne, ljubke sproščene ali pa drzne in zapeljive …

Orientalski vonjiOrientalski parfumi

Parfumi z vonjem vanilije, tobaka, eksotičnih začimb in lesa, so bogati, sladki, močni, a imajo mehak, zelo čuten efekt, zato mogoče NISO najboljša izbira za v službo, za na sestanek, intervju, ali druge pomembne poslovne in resnejše priložnosti. Dišave, ki so polne obljub in zapeljivosti se bolje podajo k intimni večerji – ko boste posegale po njih, razmišljajte v stilu: 'bolj za v posteljo, kot za sestankovanje'.

Nosile bi jih zapeljivke kot so Marilyn Monroe, Beyoncé, Georgia May Jagger, Miranda Kerr, Kate Moss.

Modni videz: živalski potiski, volančki, bleščice, čipka – ženstveni in zelo zapeljivi kosi; zadimljen videz oči in rdeča šminka.

Vaši parfumi:

Brezčasni, klasični parfumiKlasični vonji

Zasnovani so na vonjih hrastovega mahu, pačulija in bergamotke. So prej sveži kot sladki, zelo strukturirani, nosijo sporočilo, ženska, ki jih nosi pa je disciplinirana in čutna. Lahko bi rekli, da so to parfumi, ki so primerni za v koraku s suknjičem, elegantno obleko, za pod srajco, šal, v poslovno torbico. Za ženske z izbranim okusom.

Nosile bi jih dame kot so Giselle Bundchen, Madonna, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow.

Modni videz: manj je več, krojen, eleganten. To je vsekakor stil brez volančkov, globokih izrezov, razporkov; rahlo poudarjene oči, ustnice v kožni barvi.

Vaši parfumi:

Cvetlični vonjiCvetlični parfumi

Vonj cvetlične ženske je sproščen, sončen, nezapleten in lahkoten – tako kot ženska, ki ga nosi. Gre za očarljive, ženstvene cvetlične parfume. Pomislite na cvet pomarančevca, vrtnico, sivko. Stil te ženske je prej ljubek, kot pa neustavljivo zapeljiv in drzen.

Nosile bi ga igrive in nasmejane Kate Middleton, Katie Holmes in Jennifer Aniston.

Modni videz: dekliški, igriv in 'mehak'. Kašmir, svila, nežne barve, sproščene obleke – bolj udoben kot pa uraden; bronasta ali pastelna senčila za veke, lip glos in maskara.

Vaši parfumi:

NASVET: Da boste vedno popolnoma v stilu, torej potrebujete vsaj 3 različne parfume.

← Prejšnji: Posebno sporočilo za mamo Naslednji: Spoznajte parfum, ki je popoln za poroko
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.