0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Parfumi za Halloween, ki bodo dosegli svoj namen

Noč čarovnicPrihaja najbolj strašljiva noč v letu, ko se malo za šalo mnogi našemijo v izvirne maske in si dovolijo več drznosti, ter igrivosti kot običajno.

Vonje noči čarovnic je predvsem ustvarila narava, s praznovanjem Halloween-a pa nam hitro zadiši po tistih 'začaranih' bombonih, ki  jih otroci prejemajo od vrat do vrat, ter po kakšnem zvarku, ki deluje kot neka usodna zapeljivost, ki mami …

Teh 8 dišav bo letos na noč čarovnic še posebno mamljivih ...

1. W009 (tip: Givenchy - Very Irresistible) - za sprehod po temnih skrivnostnih sobanah

Če bi se radi podali po sobanah skrivnostnega gradu Dracule in razkrili mračne skrivnosti, razburljive trenutke, prežete s tančico skrivnostne noči … Ali pa le v soju sveč, iz starinskega keliha srkali najboljše vino in želeli romantiko ter dvorjenje.

2. W012 (tip: Chanel - Coco Noir) - sladek trik za ledeno srce

To noč si boste nadele masko in si s svojim spremljevalcem privoščile zapeljiv skrivnosten ples. Odložile boste skrbi in delo, ter si privoščile najboljše, s čimer boste uspele odtaliti njegovo srce.  S sladkim, sočnim, ostrim in opojnim parfumom boste zagotovo izvedle trik, ki si ga bo zapomnil!

3. W010 (tip: Lancome - Hypnose) - večen recept za ljubezenski napojnoč čarovnic 2

Mnoge si boste na ta večer zaželele zmešati čuten ljubezenski napoj, ki bi mu ga zlile v zeleno juho in noč bi bila lepša. Zakaj pa ne! Privoščite si napoj, ki bo deloval še dolgo po tej začarani noči - v vas bo prebudil strast, okrepil samozavest in hipnotiziral vašega spremljevalca.

4. W017 (tip: Chanel - No°5) - delujoč urok, star skoraj 100 let

Če na ta večer ni prave priložnosti, da obudite stare zgodbe, mizo okrasite s starinskimi predmeti, dom osvetlite le s sojem sveč - kdaj pa bo? Dodajte še legendaren parfum, ki je star skoraj 100 let, a mu še vedno sledi največ ženskih rok, saj je najbolj prodajan na svetu. Urok, ki diši po ženski?

5. W002 (tip: YSL - Opium) - posebno sporočilo z intenzivnim pečatom

Na praznični dan potrebujete nekaj intenzivnega – nekaj, kar bo prebudilo vse čute, a ohranilo prefinjenost. Edinstvene trenutke bo naredilo še bolj posebne in pustilo pečat, ki močan kot vonj, prihaja iz prejšnjega stoletja, a ga mnogi še vedno dobro prepoznajo. Parfum s posebnim sporočilom? Mogoče bo za vedno pustil pečat …

6. M011 (tip: Hugo Boss - Boss Orange for Men) - za vroče in strastne nasmehe

Ta noč bo samozavestna kot žgoča strast ognja, soj sveč, energija oranžnih, strašljivo izrezljanih buč, … Vse to vas bo spomnilo na krasne trenutke in v vas prebudilo nove strasti. Jabolko, vanilija, topla kadila – vse diši po pravi energiji, ki naj to noč vrača nasmehe in začara vse prisotne.

7. M005 (tip: Giorgio Armani - Black Code) - ključ, ki odpira skrivnostna vrata noč čarovnic 3

Moški boste želeli najti tisti ključ, ki se ga že zdavnaj ne da več izdelati in je lahko za vedno izgubljen, ter z njim odpreti vsa – tudi tista najbolj zaprašena, pajčevinasta in zarjavela vrata. Skrivnostni opazovalci boste s to dišavo privlačni, zapeljivi, elegantni in vsemogočni. Včasih potrebujete tudi nekaj, kar bo razrešilo mistično uganko!

8. M002 (tip: Paco Rabanne - 1 Million) - za filmske zvezde, guruje, bogove

Ta večer ste lahko filmska zvezda, bog, modni guru ali oboževani zapeljivec. Ni dvoma, da boste s tem privlačni kot magnet. Privoščite si razkošje, ki se mu po tej noči ne bo potrebno odpovedati, ampak boste svoj podpis moškosti nosili še naprej.

MSbyRBliža se noč čarovnic, zato vam ob vsakem nakupu parfuma MySpirit by Rebeka, podarjamo Halloween masko.

← Prejšnji: Kako izbrati najboljši jesenski parfum? Naslednji: Kdaj uporabiti določene parfume?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.