0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Parfumoskop

Parfumoskop: Izbira parfuma glede na nebesno znamenje 1. del

Ste kdaj razmišljali, da bi parfum izbirali glede na nebesno znamenje? Vsako znamenje ima namreč določene lastnosti in če ste na primer sramežljivi, humorni, odločni ipd., si vsekakor želite parfum, ki bo neko lastnost še poudaril, ali pa jo popravil, kajne? Vsekakor tudi dobra ideja in pomoč pri nakupu parfuma za darilo - ko se pojavijo vprašanja, kakšne parfume ima sploh nekdo rad.

Oven

Element: ogenj – Ste naravni vodje, pogumni, dinamični in se zavzemate zase in za druge okoli sebe. Poznani ste po pustolovskem duhu, samozavestnem nastopu in energičnosti. Le tako naprej! Potrebujete vonj, ki vas bo samozavestne in pogumne ohranjal ves čas. Izberite nekaj začinjenega, ostrega in ognjenega -> klik.

bik

Bik  

Element: zemlja – Ste talentirani in prizemljeni, popolnoma pa se tudi zavedate lastne vrednosti. Bravo! Občudujete stvari, ki imajo za vas vrednost in težite k ustvarjanju lastnih idej, namesto tega, da bi posnemali druge. Vodi vas Venera in parfum zares radi nosite, saj vas dela lepe in čutne. Za vas popolna je romantična dišava -> klik.

Dvojčka                

Element: zrak – Ste zelo družabni in zgovorni. Imate ustvarjalno domišljijo in v sebi nosite kanček spogledljive narave, ki vam pristaja. Radi se pogovarjate, prav tako pa ste zelo razumevajoči in dobri poslušalci. Ne bojite se preizkušanja najrazličnejših parfumov - poskusite nekaj svežega in z vonjem po citrusih -> klik.

Rak       

Element: voda – Ste bolj čustveni in občutljivi, popolnoma družinski ljudje, ki jim veliko pomenijo tudi dobri prijatelji, ki jim lahko zaupate. Ste tudi zelo zanesljivi in radi ustvarjate spomine, ter jih nato obujate. Potrebujete vonj, s katerim se boste počutili dobro in udobno, ter nekaj, kar vas bo spominjalo na vaš dom -> klik.

Lev

Lev

Element: ogenj – Radi pohajkujete naokoli, se izražate in ustvarjate. Ste prav tako zvesti pomembnim osebam v vašem življenju. Vsekakor potrebujete parfum, za katerega bodo drugi izrekli tisti "O, kako dobro dišiš!". Za vas je popoln takšen, s katerim boste le še poudarili to, da ste kar ste in se nikoli ne pretvarjate -> klik.

Devica

Devica

Element: zemlja – Ste ranljivi, praktični in tudi kritični. Radi ste urejeni in pozornost namenjate detajlom, kar pomeni, da vaše življenje poteka natanko tako, kot ste načrtovali, da bo. Ne marate sprememb in se držite tistega kar poznate. Všeč vam je vaša klasika, zato potrebujete nekaj brezčasnega -> klik.

← Prejšnji: Največje zmote o parfumih 2. Del Naslednji: Parfumoskop: Izbira parfuma glede na nebesno znamenje 2. del
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.