0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Parfumoskop

Parfumoskop: Izbira parfuma glede na nebesno znamenje 2. del

Ste kdaj razmišljali, da bi parfum izbirali glede na nebesno znamenje? Vsako znamenje ima namreč določene lastnosti in če ste na primer sramežljivi, humorni, odločni ipd., si vsekakor želite parfum, ki bo neko lastnost še poudaril, ali pa jo popravil, kajne? Vsekakor tudi dobra ideja in pomoč pri nakupu parfuma za darilo - ko se pojavijo vprašanja, kakšne parfume ima sploh nekdo rad.

Tehtnica

Tehtnica

Element: zrak – Ste umirjena in urejena oseba, ki je rada obkrožena z ljudmi. Z vami je lahko delati zaradi vaše sposobnosti dobrega sodelovanja in očarljivosti. Kakšni esteti! Zares vas privlačijo parfumi, ki so rahlo začinjeni – orientalski, sladki in dišijo po eksotičnem ->  klik.

Skorpijon

Škorpijon

Element: voda – Ste malce dramatični in včasih pokukate tudi na senčno stran življenja. Ljudje vas pogosto vidijo kot muhaste in skrivnostne. Čeprav ste po navadi zadržani, ste lahko glede stvari, ki vam v življenju pomenijo največ, še kako čustveni in strastni. Potrebujete nekaj 'sočnega in nevarnega', da bo to dopolnilo vaš neustrašen odnos -> klik.

Strelec

Element: ogenj - Ste polni naravne, sveže energije, kar zelo prija! Ne le da ste zelo intelektualni, ste lahko tudi zabavni, spontani in optimistični. Radi imate svobodo in dogajanje zunaj vašega doma, zato bo za vas popoln svoboden parfum, ki spominja na brezskrbne dni -> klik.

Kozorog

Element: zemlja – Ste zelo odgovorni in zanesljivi. Za doseganje svojih ciljev delate trdo, nato pa ste nagrajeni z uspehom. Stvari radi vidite opravljene, dobro pa funkcionirate tako v timu kot tudi individualno. Prisegate na tisto, kar zares deluje in se radi držite svojih stalnih parfumov. Poskusite s parfumom, s katerim boste zvesti sami sebi -> klik.

Vodnar

Element: voda -  Življenje radi živite v neodvisnosti in ste znani po trmi, eksperimentiranju ter neobičajnem. Radi poskušate različne stvari in uživate v delu, ki poda najrazličnejše izkušnje. Všeč vam je, da dišite dobro in to z različnimi parfumi. Poskušajte biti bolj čutni, a ohranite to, da želite biti nekaj posebnega -> klik.

Ribi

Element: voda – Ste sramežljivi in občutljivi, vedno pa zvesti sami sebi. Radi se počutite sveže in ženstveno in ste zelo odprti, ter razumevajoči do ljudi okoli sebe. Neudobno se boste počutili, če boste nosili parfum, ki vam ni pisan na kožo, zato poskusite nekaj svežega, z vonjem po morju. Za ribice! -> klik.

← Prejšnji: Parfumoskop: Izbira parfuma glede na nebesno znamenje 1. del Naslednji: 6 tipičnih francoskih parfumov
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.