0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Poletni trendi za moške

imageKajtanje, srfanje, plavanje, potapljanje, zmenki, lepa dekleta in predvsem brezskrbno uživanje na morju. Na podvige bodite pripravljeni tako podnevi kot ponoči, in sicer s parfumi, ki so v vročih poletnih dneh idealni spremljevalci. Sveži in lahkotni, a obenem obstojni in zapomnljivi.

Boss Orange Man by Hugo Boss – MISTER ORANGE

Boss Orange Man je za vse strastne in energije polne predstavnike moškega spola. Idealen parfum za aktivnosti čez dan in za zmenek zvečer. Parfum, ki ga obožujejo vsi mladi in mladi po srcu, saj je svež in igriv. Z lesno začimbno noto bo poskrbel za lepe trenutke in nasmeh na obrazu.

Boss Bottled by Hugo Boss – PURITY IN

Boss Bottled je čista in sveža dišava, ki vas bo ob spremljavi citrusov in sandalovine spremljala ves dan. S tem parfumom ni treba skopariti, saj bo ugajal vsem. Z njim se boste počutili brezskrbno, a obenem možato. In pripravite se na ženske poglede!

Acqua di Gio by Giorgio Armani – GIO MAN

Acqua di Gio je parfum za moške, ki potujejo kot veter in so neustavljivi kot voda. Parfum je zagotovo izbira št. 1 za to poletje. Najpopularnejša dišava, ki jo ima vsak moški na svoji polici v poletnih dneh. Sveža aromatično vodna dišava predstavlja klasiko že vrsto let. Obožujejo jo tako moški kot ženske, zato jo imejte pri roki tudi vi.

Hugo by Hugo Boss – PURITY

Hugo by Hugo Boss je idealna dišava za vsak dan. Še en svež, aromatično voden parfum, ki ga navdihujejo osvežujoč severni zrak, deževni gozd in morski valovi. Za moške, ki ljubijo svobodo in divja poletja na morju. Za adrenalinske podvige in večerna druženja s prijatelji.

← Prejšnji: Poletni trendi za ženske Naslednji: Kako se nadišavti kljub temu, da imamo težave s kožo?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.