0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Poletni trendi za ženske

imagePoletje je že v velikem zamahu, zato bodite nanj pripravljeni tudi z dišavami, ki vam bodo osvežile tako telo kot duha. Najbolje se boste počutili z zelo svežimi parfumi, ki vas bodo spominjali na svežino vode in pihljanje vetra. Izbirajte med cvetlično vodnimi dišavami, pri katerih vas bo presenetila lahkotnost, a obenem tudi obstojnost.

Chance by Chanel – CHACHA

Chanel Chance je pravi poletni parfum. Ta sveža, ciprsko cvetna dišava bo izpostavila vašo čutno, ženstveno plat. Če imate rade poletje in dogodivščine, ga uporabljajte tako podnevi kot ponoči. Za svežino in čudovito počutje bodo poskrbeli citrusi in ter balzamične dišave.

Acqua di Gioia by Giorgio Armani – GIA LADY

Za brezskrbne in svobodne dni na morju je Acqua di Gioia idealen parfum. Sveža cvetno vodna dišava vam bo povrnila energijo in samozavest, obenem pa vas bo sprostila ob večernih sprehodih in hladila skozi vroč dan.

Boss Orange by Hugo Boss – MADAM ORANGE

Boss Orange je zapeljiva, razigrana, strastna in sveža dišava za boemske duše. Za vse, ki ste energične in obožujete naravo. Sveža cvetna dišava vas bo čez dan napajala z vso potrebno energijo, ponoči pa bo poskrbela za prijetne sanje. S to izbiro ne morete zgrešiti.

D&G Light Blue by Dolce&Gabbana – GOLCIA AZZURA

Najpopularnejša poletna dišava vseh časov – Light Blue by Dolce&Gabbana. Sveža in izjemno nežna cvetno sadna dišava bo všeč vsakomur. Je nevsiljiva, a obstojna. Vonji citrusov in svežina vode vas bodo popeljali na sicilijanske peščene plaže in vas odeli v tančico lahkotnosti ter sprostitve. Parfum, ki ga enostavno morate imeti!

← Prejšnji: Najdražje naravne sestavine parfumov na svetu – eterična olja Naslednji: Poletni trendi za moške
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.