0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zanimivosti

"Potrebno je občutiti"

Z modnim oblikovalcem Mirom Mišljenom smo kramljali o tem, koliko so mu v življenju pomembni parfumi, kaj je tisto, kar pri izbiri šteje največ in kakšen nasvet ima za vse moške.

Po čem pa Mirotu najboljše dišijo ženske?

 

Koliko v življenju staviš na parfume?
Odvisno od življenskega obdobja v katerem se nahajam, drugače kar veliko rad eksperimentiram s parfumi, a skoraj nikoli ne uporabljam več kot dva, tri parfume naenkrat. Vonj parfuma je kot nekakšna identiteta, po kateri lahko postaneš prepoznaven. Ko stekleničko izpraznim, dišavo menjam.

1

Se morda spomniš svojega prvega parfuma?
Se! To je bil parfum Hugo Boss v obliki žoge in dišal je fino, natančnega vonja pa se ne spominjam, ker sem od takrat zamenjal ogromno parfumov.

Kakšni parfumi so ti všeč?
Všeč so mi načeloma sladki parfumi, obožujem pa tudi vonje, ki vlečejo na limeto in pomarančo (citruse). Rekel bi, da so mi všeč sveže sladki parfumi.

Imaš mogoče svoj najljubši parfum tudi kot neko sredstvo za samozavest?
Dober parfum vsekakor ustvari atmosfero, v kateri se dobro počutiš in je kot pika na i. In ko se dobro počutiš v svoji koži, samo takrat si lahko samozavesten.

Koliko ti je pri parfumih pomembna embalaža?
Po naravi sem zelo vizualen tip človeka, zato me dobra embalaža vedno pritegne.

3

Kako pomembno ti je, da ženska diši?
Zelo pomembno. To je nekaj najlepšega, včasih mi polepša dan situacija, ko se na ulici mimo mene sprehodi lepo nadišavljena ženska. To je seksi.

Kakšne dišave so ti najbolj všeč na ženskah in kaj te odbije?
Čisto odvisno, a imam rad, ko ženska diši nežno, a opazno, nikakor pa ne agresivno.

Katero dišavo bi izbral med parfumi MySpirit?
Izbral bi Golden bar (tip Paco Rabanne ‐ 1 Million), ker sem jo že imel v zelo lepem obdobju mojega življenja in bi bil čas, da to morda ponovim. Ta dišava resnično ustvari atmosfero  privlačnosti!

Miro

Miro bi izbral svežo, čutno mešanico mandarine, grenivke, poprove mete, cimeta in začimb, odeto v lesk čistega zlata, ki bo prepričala še tako izbirčen moški okus in obnorela še tako preračunljivo žensko. 

Kakšen parfum bi ustvaril, če bi lahko naredil svojega?
Hm, najverjetneje bi prevladoval vonj bazilike, kalčkov, inspiracijo pa bi našel v orientu dišečih indijskih palčkah. Zunanjost bi bila minimalna, najverjetneje pa z mojim portretom ;-).

5

Kako bi se glasil pravi parfumski moški nasvet za vse moške?
Potrebno je ločit parfum za vsak dan, ter za večerne priložnosti. Ravno tako je potrebno občutiti, ne kupovati samo zato, ker je v trendu - nekomu odgovarja, tebi mogoče ne. Vsak ima različen osebni vonj, karakter ter filozofijo bivanja. Bodi unikaten in poistoveti se z vonjem, ki ga nosiš. Tako boš videti samozavesten ter zaželen!

Hvala, Miro! ;)

← Prejšnji: "Enega nosim za vsak slučaj v torbici" Naslednji: Prva Slovenka z lastno dišavo - MySpirit by Rebeka
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.