0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Prva Slovenka z lastno dišavo - MySpirit by Rebeka

Rebeka Dremelj je uresničila svoje sanje in postala prva Slovenka, ki ji je uspelo ustvariti svojo lastno dišavo.

Kot vsaka prava samozavestna ženska je bila Rebeka Dremelj nad svetom parfumov navdušena in takoj dobila željo, da ustvari svojega. V prvi parfumarni na naših tleh ji je ob strani stala ekipa strokovnjakov in tako je lahko Rebeka izrazila vse svoje želje, ki jih je imela med nastajanjem in razvijanjem dišave. Pravzaprav je ustvarila dišavo, v kateri se skrivajo njej najbolj ljube sestavine ...

MYS_BY_REBEKA_POST_FB_NOV_PARFUM

V dišavi MySpirit by Rebeka romantična vanilija, ki so jo včasih poznali kot afrodiziak, tudi pomirja, sprošča in blaži notranji nemir. V steklenički se bohoti še opojen eksotičen jasmin, za katerega je značilno, da najbolj zadiši ravno ponoči in zato smo pri MySpirit vedeli, koga izbrati za kralja noči, da bo tako njihov pravi parfum trajal vse do naslednjega dne. Njegova moč se ponoči še poveča, okrepi samopodobo in ogreje čustva. Kot piko na i pa v dišavi osveži še sladka pomaranča, ki prijetno sprošča in vliva veselje do življenja.

Danes prizna, da se je o parfumih naučila precej novega, ob nastajanju našega skupnega projekta MySpirit by Rebeka, pa je še bolj spoznala, da v življenju šteje vsebina – torej tisto, kar je v njih. Rebeka poudarja, da je dandanes pomembno biti drugačen, samosvoj, ter to, kar si in ne tisto, kar želijo drugi. Na poti do svojih ciljev in sanj je nepremagljiva, kot kaže pa jo ravno vse našteto tako hitro pripelje do tega, kar si zada.

rebeka_kategorija_velika_1Rebeka verjame, da se trik za nepremagljivost skriva tudi v dobrem parfumu, zato je ta na nek način zdaj tudi njena 'terapija', ki jo bo vsak dan znova opominjala na to, da mora biti to kar ji je bilo dano.

In kaj vam svetuje? "Ne bodi kot drugi, bodi drugačen, bodi samosvoj in upaj si! Z MySpirit by Rebeka. Vsebina je tisto, kar šteje!"

mys_google_slika_1Z nastankom Rebekine dišave smo pri MySpirit spremenili tudi podobo – postala je elegantnejša, prefinjena in v barvah, ki poveličujejo vrednost dobrega parfuma. Dobrodošli pri najboljših!

Vsebina je tisto, kar šteje!

← Prejšnji: "Potrebno je občutiti" Naslednji: 10 dejstev o parfumih, ki še kako držijo
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.