0
Košarica
Oceni članek:
(4.5)

Št. ocen: 2
Zanimivosti

Razkrivamo 10 prednosti parfumarne MySpirit

Razkrivamo vam prednosti MySpirit parfumov, zaradi katerih smo zaupanja vredni …

1. Ne prodajamo ponaredkov!

Ne prodajamo ponaredkov - ob parfumih smo informativno navedli le tip parfuma svetovno poznanih znamk, da bi se pri izbiri parfuma lažje odločali, ne gre pa za ponaredke teh znamk. In zato smo tudi cenejši - ker pri nas ne plačujete imena svetovno znane znamke, prihranite pa tudi s cenovno ugodnejšo in bolj praktično embalažo. Torej tu prihranite in pridobite vsaj 2x - z enako kvalitetnim parfumom in s še bolj praktično embalažo, ki vam bo res služila.

zakaj_kupovati_pri_mys

2. Pravi parfumi, narejeni doma

Ne prodajamo točenih parfumov in raznih vodic, ampak naši parfumi vsebujejo od 13-15% dišavnih sestavin, kar jih uvršča med PRAVE parfume in ponosni smo na to! Naš vonj je bolj koncentriran, to pa zato, ker prodajamo prave parfume, na trgu pa se dobi veliko razredčenih parfumov. In zakaj razredčenih, ki nato dišijo krajši čas? Zato, ker z razredčenjem razredčijo tudi alergene, kot poglavitno tehnično težavo. Pred njo so se znašli s spremembo evropske alergenske zakonodaje, zato je bilo najlažje doliti alkohol. Naši pravi parfumi so pod alergenskimi mejami, zato nismo ponaredek, ker imamo sestavnico iz manj alergenov kot ostali. Dobite lahko 2x več parfumske komponente, in to za polovično ceno. Torej prihranite 4x! Narejeni doma - parfumi MySpirit so plod slovenskega znanja in truda.

koncentracija_banner_500px

3. Francosko natančni in dragoceno izobraženi

Francozi so poznani po preciznosti in dovršenem videzu, zato veliko pove dejstvo, da so MySpirit parfumi narejeni iz kakovostnih francoskih sestavin, proizvedenih v skladu s standardom ISO 9001, ki zagotavljajo dolgo obstojnost. V prvi tovarni parfumov na naših tleh – parfumarni, imamo strokovnjake z dragocenim znanjem na področju parfumerije, kozmetike, kemije in farmacije. Opravili so privatne tečaje v Parizu in Grass-u, pri proizvodnji pa uporabljajo le najboljše surovine. Imamo lasten razvoj in znanje, mlada ekipa pa sledi tudi trendom na trgu.

4. NE alergenom in drugim škodljivim snovem

Vsi parfumi imajo vsebnost alergenov pod alergenskimi mejami, tako, da na vaši koži ne bodo izvali neprijetnih reakcij. V naši ponudbi najdete tudi parfumsko mleko za telo, parfumski gel za tuširanje, parfum MySpirit by Rebeka SUMMER in parfumsko kremo za sončenje. Vsi ti izdelki NE vsebujejo niti parabenov in umetnih barvil. Tudi parfumska verižica je izdelana iz hipoalergenega jekla in ne vsebuje kadmija in niklja, ki sta pogosta krivca za nastanek neprijetnih alergij.

5. Ugodni, a nič slabši

Med nekaterimi ponudniki parfumov, ki so kvalitete istega ranga kot MySpirit parfumi, smo ugodnejši. Pri nas lahko tako parfume enake kvalitete dobite tudi do 100€ ceneje. Smo ugodni med dobrimi, zato vam omogočamo, da si privoščite kar dva ali tri dišave, pa ob tem ne bo trpela vaša denarnica in vse to zahvaljujoč naši posebni in še napredni embalaži - aluminki.

aluminka_pametna_embalaza6. Napredna pametna embalaža

Zakaj imamo drugačno embalažo? Ker lahko večjo vrednost dodamo parfumu, teh ne ponujamo v pregrešno dragih stekleničkah, ki bi ceno parfumov le zvišale, otežile vašo torbico, ko bi ga nesli s seboj, ali vplivale na pokvarljivost parfuma. Naše aluminke so peresno lahke, nelomljive, parfumi v njih so hranjeni v idealnih pogojih, kar jim omogoča dolgo življenjsko dobo; so primerne velikosti za na letalo, okolju prijazne – izdelane iz recikliranega aluminija.

7. Prvi in edini

Smo prva in edina tovarna (parfumarna) parfumov v Sloveniji in edini, ki izdelujemo toliko različnih parfumov. Najboljša novica pri parfumarni je ta, da ni posrednikov (Naročnik=proizvajalec) zato ti lahko ponudimo najnižje cene, z najboljšo kvaliteto. Bili smo tudi prvi, pri katerih je Rebeka Dremelj kot prva Slovenka izdala svoj parfum in prvi, ki smo v Sloveniji izdali novost - parfumsko verižico, s katero spreminjamo parfumska pravila in predstavljamo nov način nošenja parfuma. Prav tako lahko pri MySpirit naročite personalizirane parfume s sporočili za rojstni dan, obletnico, izkazovanje hvaležnosti, ljubezni, ... po želji pa naročite tudi personalizirane parfume, namenjene poročnim darilom.

fb-cover_rebeka_verizice_uradna8. NE testiramo na živalih!

Smo veliki ljubitelji živali, zato smo testiranju na živalih že v začetku izrekli velik »NE!«. Naši parfumi in sestavine niso in nikoli ne bodo testirani na isto čutečih živih bitjih, ki jih poveličujemo in cenimo kot lastno telo. Pika!

9. Kolekcija parfumov in parfumskih izdelkov Rebeke Dremelj

Kolekcijo parfumov in parfumskih izdelkov smo v naši parfumarni izdali za Rebeko Dremelj, ki je tako postala prva Slovenka s svojim parfumom - MySpirit by Rebeka. Kasneje smo parfumu dodali še parfumsko mleko za telo in parfumski gel za tuširanje z dišavnimi parfuma, ter izdali Rebekin drugi parfum MySpirit by Rebeka SUMMER in parfumsko kremo za sončenje z ZF 25.

DSC_184810. Prvi s parfumi s sporočilom

Na voljo so vam personalizirani parfumi oz. parfumi s sporočilom, namenjeni obdarovanju za posebne priložnosti, tudi za poroke. Po želji lahko darilu dodate še unikatno voščilnico z osebnim posvetilom. Ponudbo pa redno osvežujemo tudi s kakšnimi akcijami za posebne dni, ko na primer za materinski dan, dan očetov, dan žena, valentinovo, božič, novo leto, ... izdamo posebne temu namenjene personalizirane parfume.

IMG_20160315_092554

Dobrodošli v prvi in edini slovenski parfumarni, ki jo odlikujejo prvi PRAVI SLOVENSKI parfumi, NAREJENI DOMA, DOLGO OBSTOJNI, PRAKTIČNI, UGODNI, CENEJŠI.

← Prejšnji: Jesenski trendi za ženske Naslednji: Škorpijoni, vaš must-have parfum te jeseni je ...
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.