0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zanimivosti

Razkrivamo vam čudežni napoj za zapeljivost – 2. del

image1. del najdete tukaj

Parfumi vas naredijo nepozabne

Vonj je izjemno močan čut. Zaradi neposredne povezave z možgani lahko obudi spomine in sproži različne odzive. Pomislite, kako si otrok vtisne v spomin materin vonj tako, da se vsakokrat, ko ga znova zavonja, počuti varno in udobno. S pravilnim odišavljenjem vašega telesa imate lahko podoben učinek na vašega partnerja. Ne glede na to, ali gre za zmenek ali dolgoletno zvezo, s parfumom boste pustili topel občutek, ob katerem se bo vaš partner počutil prijetno in pomembno.

Govorijo o vašem stilu

Vsakdo nosi drugačen parfum, ki mu najbolj ustreza v izbrani situaciji. Ko začnete hoditi na zmenke, bo vaš vonj naredil vtis, ki ga ne morete več vzeti nazaj. Razmislite o razliki, ki jo predstavlja super osladen sadni vonj parfuma ali eleganca, ki jo za sabo pušča Chanel. Je za vaš zmenek to preveč ali vas parfum lepo dopolnjuje? Parfum lahko uporabite kot vašo prednost, ko se pripravljate na zmenke. Parfum bo o vas povedal, kdo ste in kakšna je vaša osebnost.

S parfumom boste edinstvene

Če si boste vzele čas, ko boste nanašale parfum na telo, vas bo to ločilo od ostalih. Ko se pripravljamo na zmenek, si vse želimo nadeti parfum in se lepo obleči. Ampak kako vedeti, kateri parfum resnično dopolnjuje vaše telo in situacijo, v katero zahajate? V zgodnjih fazah zmenkov vas bodo nežne, a delikatne podrobnosti, kot je dišava, ločili od drugih in naredili edinstvene.

Recept za uspeh

Želite biti popolne in samozavestne, ne glede na to, ali gre za prvi zmenek ali romantičen večer v dvoje z vašim najdražjim? Skrivnost je vedno preprosta: pravilna kombinacija dišav na vašem telesu. Pravila, ki jih upoštevajte pred nanašanjem:

← Prejšnji: 7 trikov za daljše trajanje parfuma Naslednji: Najdražje naravne sestavine parfumov na svetu – eterična olja
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.