0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zvezde

Rebeka: Božiček letos ne bo razočaral

Rebeka Dremelj se je po tem, ko je pri MySpirit izdala dva parfuma in številne parfumske izdelke, ter z njimi Slovenke poučila, da se lahko pohvalijo s slovenskimi parfumi, ki se lahko primerjajo s svetovno poznanimi znamkami, posvetila družini in drugič postala mama.

Se sprašujete, ali bo kljub odsotnosti kmalu izdala še kaj novega? Kakšne so njene želje za 2017?

Se vam je okus za parfume v času nosečnosti kaj spremenil?
"Moram reči, da ja, ampak se mi nikakor ne more toliko, da mi MySpirit parfumi ne bi bili več všeč (smeh). Sem še vedno zvesta parfumu, ki je bil s parfumarno MySpirit ustvarjen po mojih željah: MySpirit by Rebeka. Spet je zelo primeren za ta zimski čas, je močan, vliva samozavest in tudi meni kdaj pripomore k temu, da sem nepremagljiva. Tudi MySpirit by Rebeka SUMMER mi je všeč – še posebno zdaj, ker me v mrzlih dneh spomni na tisti občutek poletja. Poletje moramo nositi v srcu, vsak dan v letu in če nas lahko na te občutke spomni še parfum, potem zagotovo podoživimo kakšne poletne spomine. In nostalgični trenutki nas dokazano lahko res ogrejejo! (smeh)."

rebeka

Skupaj z MySpirit ste izdali tudi novost v Sloveniji – parfumske verižice. Zakaj takšna odločitev?
"Ja, res je. Gre za nov način nošenja parfuma, nad katerim sem bila navdušena še posebno v drugi polovici nosečnosti, ko so parfumske verižice izšle, saj sem raje kot na kožo, parfum popršila po blazinici. Kljub temu, da so naši parfumi v večini brezalergeni, sem vseeno imela boljši občutek nošenja parfuma v medaljonu. Idealne so tudi za tiste, ki si iz različnih razlogov nošenja parfuma na koži ne morejo privoščiti. Pa tudi lepe so, elegantne, okrasijo vsak stil. Mi je pa zelo priljubljen medaljon z motivom drevesa, ker je naraven simbol, povezuje z naravo, sporoča mir in harmonično življenje, ki si ga zdaj toliko bolj želim."

fb-post_rebeka_verizice_uradna_1

Je še kakšna prednost parfumske verižice, ki ste jo opazili?
"Prednosti je več, saj je vendarle v Sloveniji to nov način nošenja parfuma in tega še nismo poznali, bi pa poudarila, da s parfumsko verižico MySpirit svojega najljubšega parfuma porabite manj kot sicer, saj nekje štirje nanosi na blazinico zadostujejo za 4-5 dni."

Nas kljub vaši odsotnosti čaka še kaj novega?
"Z ekipo MySpirit smo že pripravili novosti, ki bodo razkrite prihodnje leto in se jih zelo veselim. Ne smem izdati, lahko pa namignem, da bo kljub številnim novostim ena zares posebna in meni zelo pri srcu. Namenjena posebnim osebam v naših življenjih!"

blog_banner_paketiPripravili smo številne odlične darilne pakete >> KLIK <<

Kaj bi še sporočili vsem ljubiteljem parfumarne MySpirit?
"Posebej pozorni bodite cel december, saj smo pripravili različna obdarovanja, nagradne igre, akcije itd.. Kupite lahko celo že zavita darila, da vam tako zavijanje ne bo povzročalo dodatnega stresa, ki ga je decembra že kar precej! Pa kup novosti imamo, tako, da sem prepričana, da Božiček letos ne more razočarati! Preglejte tudi prelepe darilne pakete in med njimi boste zagotovo našli nekaj za vaše bližnje. Ugotovila sem, da se bo še meni splačalo počakat na nore akcije (smeh). Ne hodite med nakupovalno množico, od koder lahko domov hitro prinesete kakšen prehlad, ampak raje naročajte iz naslonjača in uživajte v brezskrbnem, udobnem nakupovanju. In ne pozabite, da je ravno vsebina tista, ki šteje!"

image3

Vaše voščilo za 2017? Kaj želite vsem strankam parfumarne MySpirit?
"Vsem se najlepše zahvaljujem za zaupanje in obljubljam, da jih tudi v prihodnje ne bomo razočarali. Trudimo se po svojih najboljših močeh, da smo inovativni, kvalitetni in drugačni. Vsem želim veseli, veseli december, srečne, mirne in dišeče praznike in naj bo leto 2017 najlepše leto v vašem življenju. Zakaj pa ne? :)"

bozicek

← Prejšnji: Kako ga presenetiti na dan moških? Naslednji: Zimski trendi parfumov za moške
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.