0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zvezde

Rebeka: "Vsakič se nasmejem, ko ga zavonjam."

O njenem novem poletnem parfumu smo povprašali kar Rebeko, ki nam je zaupala, zakaj je izbrala takšen vonj, kaj jo razveseljuje poleti, kako je nastajal, ... In brez česa si ne predstavlja poletja?

Kako se odločaš, po čem bo dišal vsak tvoj parfum? Kje iščeš navdih?
Navdih poiščem v naravi in v priljubljenih vonjih iz mojega življenja. Poletni vonj smo sestavili skupaj z ekipo MySpirit iz mojih najljubših vonjev. Vsebuje predvsem sadne note: grenivka, limona, liči in hruška, ki jih elegantno dopolnijo cvetlične, z orhidejo in vrtnico. Odločam se po navdihu življenja, tako po moje diši pomlad in poletje.

_DSC2708

Kako dolgo je potekal proces izbire tvojega parfuma?
Proces izbire končne verzije parfuma je precej dolgotrajen, veliko smo vonjali in ocenjevali. Težava je v tem, da je že po treh vzorcih nos zasičen z vonjavami in se razlik ne zaznava več dobro, zato je treba narediti krajšo pavzo, nos pa najlažje spet nevtraliziramo in na novo vonjanje pripravimo z vonjem sveže mlete kave.

Na kaj te spomni parfum MySpirit by Rebeka SUMMER?
Na poletno lahkotnost, razigranost in sproščenost, na sveže stisnjene sadne sokove, sanjarjenje v viseči mreži in druženje s prijatelji na prostem. Zdi se mi, da ta vonj v sebi nosi neko otroško veselje in pozitivno naravnanost, vsakič se nasmejem, ko ga zavonjam.

DSC04704

Ali na splošno obožuješ citruse?
Citruse obožujem, ker so tako barviti, v sebi pa skrivajo še eksplozijo svežine in polnega okusa, ki te napolnijo z vitamini in ti dajo pozitivno energijo za skok v nov dan.

Kateri vonji te še osvojijo?
Kot že rečeno, obožujem svežino citrusov, pa tudi ostalega sadja, kot so jagode in češnje, ki nas razveseljujejo poleti. Med cvetlicami pa so moje najljubše zagotovo skrivnostno lepe orhideje ter opojno dišeče vrtnice vseh barv.

Brez česa si ne predstavljaš poletja?
Brez sonca, ki mi boža telo, občutka trave na bosih stopalih ter zabavnih večerov na prostem z obveznim žarom in koktajli.

_DSC2869

Kako si se odločila za videz embalaže, ki je zelo barvita?
Po trenutnem navdihu. Navadno je moja prva odločitev tista prava. Oblikovalki sem dala nekaj usmeritev, potem pa sem počakala, da je ideja dozorela. Ko se zaljubim, se zaljubim do konca. Mavrične barve na embalaži mi simbolizirajo zaljubljenost v življenje.

Kaj praviš na dejstvo, da oba tvoja parfuma vsebujeta sestavino, ki je tudi afrodiziak?
Ha, ha… zakaj pa ne? Sedaj pa hitro preizkusite, če res deluje.

Imaš morda kakšne alergije na koži? Si zato želela, da je tvoj poletni parfum brezalergenski?
Na srečo nimam nobenih alergij, poznam pa kar nekaj prijateljic, ki jim kozmetika povzroči alergične reakcije, zato sem se odločila, da uporabljamo le kakovostne sestavine in čim manj umetnih dodatkov, ki bi lahko dražili kožo.

Kam največkrat naneseš parfum Summer? Katere so tvoje priljubljene točke nanosa?
Parfum nanašam navadno na zapestje in vrat, pogosto pa tudi na lase. Vseeno se držim pravila manj je več, pa tudi odvadila sem se, da zapestji med seboj podgrnem, kar odsvetujejo tudi v parfumarni MySpirit.

Tvoj nasvet za vse uporabnice tvojega parfuma? Kako ga naj nosijo ...
Naj bodo zaljubljene v življenje, naj uživajo in bodo takšne, kot so. Najbolje to povzame verz iz moje nove pesmi: »Začuti poletje. Ljubi planet. Povej brez besed… Naj govori srce, saj dobro veš, da je svet, svet za zaljubljene.«

_DSC2546

Kakšni so tvoji načrti/želje za naprej? Nas morda čaka kaj svežega jesenskega?
Zagotovo še nisem rekla zadnje, veliko idej imam in veliko novih načrtov smo si zadali. Presenečenje pride že zelo v kratkem. Spet bo dišalo, tokrat na povsem inovativen način.

← Prejšnji: Na kaj znane obraze spomni MySpirit by Rebeka SUMMER? Naslednji: Od nog do poletnega klobuka
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.