0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

To valentinovo odkrijte svoj PAR

Boste imeli to valentinovo kakšen zmenek? Bi ga/jo radi (ponovno) zapeljali? Raje kot za obleko, poskrbite za parfum, ki o osebi pove veliko več kot ste si kdaj mislili …

Vaš parfum pove veliko o vaši osebnosti, to, kakšne parfume ljudje izbirajo, pa lahko pove tudi veliko o tem, kakšen partner se lahko s to oseba ujema. Parfum je torej zelo uporaben indikator romantične kompatibilnosti.

 Za vas smo izbrali nekaj parov, da boste vedeli, kakšen parfum kupiti in z njim zapeljati svojega partnerja, če veste, kakšnega nosi on/ona. Spodnji seznam idej vam je lahko v pomoč tudi, če želite svojemu partnerju parfum podariti za valentinovo – osredotočite se na to, kakšnega nosite vi in mu/ji kupite njegov usodni par.

Ne pozabite na BONUS - vse do 11. 2. 2016, vsakemu parfumu priložimo čokoladno liziko v obliki srca (razen  parfumu MySpirit by Rebeka, ki pa ga po valentinovo zavijemo in dodamo še posebno posvetilo).

 Če ON nosi …

1 Million - Paco Rabanne, bo samozavesten, nadvse zapeljiv in vreden vsaj milijon dolarjev! Popoln par mu bo: MySpirit by Rebeka – z njim bo ONA nepremagljiva, usodno zapeljiva in ženstvena.

1_ce_on_nosi_rebeka

MySpirit by Rebeka boste vse do 11. 2. 2016 GRATIS dobili še valentinovo zavito in s priloženim prelepim posvetilom.

20160129_080424

Diamonds for Men - Emporio Armani, bo ambiciozen, očarljiv, neposreden in pripravljen na številne trenutke. Popoln par mu bo: Hypnose – Lancome – z njim bo ONA očitno ženstvena, strastna in samozavestna.

2_ce_ona_disi

The One for Men – Dolce&Gabbana, bo prefinjen, karizmatičen, eleganten, vedno v koraku s časom. Popoln par mu bo: legendarni Coco Mademoiselle - Chanel – z njim bo ONA zapeljiva in opažena v vsakem trenutku dneva.

3_ce_on_izbere

Hugo - Hugo Boss, bo svoboden, pripravljen na avanturo, izlet v neznano. Popoln par mu bo: Light Blue - Dolce&Gabbana ‐ z njim bo ONA energična, pripravljena na aktivnosti dneva, hkrati pa elegantna in svobodna.

4_ce_on_nosi

Euphoria for Men - Calvin Klein, bo strasten, drzen in pripravljen na druženje. Popoln par mu bo: Diamonds for Women - Emporio Armani – z njim bo ONA prava dama, neprecenljiva in sijoča kot diamant.

5_ce_njej_disi

Parfum, ki bo vašemu popoln partner, lahko to valentinovo kupite tudi personaliziran. Izbirate lahko med sporočiloma »Ti si želja mojega srca« in »JAZ&TI za vedno!«.

Izbirate lahko med parfumi: 
- ženska: Lancome - Hypnose ali Chanelov Coco Mademoiselle,
- moška: Emporio Armani - Diamonds for Men ali Dolce&Gabbana - The one for Men.

Pa veliko popolnih PAR-ov in dišečih trenutkov! Vaš MySpirit

← Prejšnji: Pismo našega kupca: "Ne zamudi priložnosti v dvoje je lepše" Naslednji: Tako se je vse pričelo ...
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.