0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

V novem letu do več sreče s talismani na parfumskih verižicah

Pričetek novega leta je poln novih želja in ciljev, ki jih želimo osvojiti. Polni smo optimizma, da bo letos drugače, spremenjeno, sveže, srečnejše, ... Da bo res tako, si pomagajte s simbolom za srečo, ki vas bo na vaše cilje opominjal dnevno, vas motiviral za osvajanje ciljev in hkrati opominjal na to, da je vsebina tisto, kar šteje!

Rebeka1

Talismani na parfumskih verižicah

S takšnim talismanom (predmet, ki se mu pripisuje čarovna moč in prinašanje sreče), ki ga lahko nosimo vsakodnevno in ga dobro vkomponiramo v svoj stil, bo seveda lažje, in če nas bo ob tem spremljal še čudovit vonj, bo njegova moč še močnejša. Vse to je mogoče s parfumsko verižico, s katero je parfum mogoče nositi brez nanašanja na kožo, iz parfumske blazinice v medaljonu verižice, pa bo dišalo od 3-5 dni. Okrasila bo vaš stil, poleg tega pa medaljon parfumske verižice krasi motiv, ki je lahko vaš osebni talisman. Simbol izberete glede na to, česa si v letošnjem letu želite največ:

Simbol metulja: Za mir in spremembe, osebni uspeh

Podoba metulja simbolizira mir, lahkotnost, spremembe in preobrazbe. Je znanilec vsega novega. Z njim si boste pomagali na poti do sprememb, ki si jih že dolgo želite. Opogumljal vas bo in vam pomagal, da bo vse potekalo bolj lahkotno. Spominja vas na to, da je vsak metulj drugačen, drugačnih barv, unikaten, tako kot vi! Je vedno v gibanju, spoznava okolico, leti visoko in lahkotno v nov dan. Če želite uspeti, boste morali leteti in ne sedeti nekje pri miru, ter biti nenehno v akciji, s pogledom visoko in ne k tlom. Vedno ne bo lahko, bo pa vredno in edino to pot k spremembi. Ne pozabite, da je gosenica ravno, ko je mislila, da je konec sveta, postala metulj!

DSC_2714

Simbol drevesa: Za harmonijo in eno z naravo, več miru            

Drevo je simbol notranje moči in povezanosti z naravo; lepote, modrosti in večnega življenja. Kaj je bolj navdihujočega kot mogočno drevo, ki preživi nešteta neurja in še vedno raste visoko proti nebu, ter se razvija. In čeprav vsako jesen izgubi vse liste, pozimi pa njegove veje polomijo še kakšen sneg, posledice mraza, ... spomladi znova upa kot vsako pomlad in se trudi poganjati nove liste. Simbolizira vašo uspešno pot do cilja, do nečesa višjega, opominja vas na več povezanosti z naravo in naravnim, zaradi česar bodo tudi uspehi nekaj bolj naravnega in dosegljivega. Četudi vam kdaj ne uspe, rastite naprej!

DSC_2716

Simbol rozete: Za osebnostno rast

Podoba rozete spominja na rožo in je zasnovana v krogu, ki simbolizira enotnost, red in popolnost. Je simbol duhovnosti, meditacije, mitologije in osebnostne rasti. Gre za enega starejših evropskih simbolov. Krog nas pravzaprav spremlja povsod v naravi in vse povezuje v enotnost, red. S simbolom rozete si lahko pomagate do več miru, reda v svojem življenju, duhovnosti, pomirjenosti, harmonije, energije. Simbol rože opominja tudi na tisto neminljivo notranjo lepoto, ki bolj kot se razvijamo, bolj raste. Kar je pri nošenju simbolov najlepše pa je to, da s tem, ko razvijamo sebe, lepšamo svet okoli nas in vplivamo tudi na druge. Spremenijo se naši odnosi.

DSC_2712

Simbol vile: Za igrivo in veselo življenje

Simbolizira mladost, ter veselo in srečno življenje. Simbol čarobne vile vas popelje v domišljijski svet, ki ga potrebuje prav vsak od nas. Priporočljivo je v sebi ohranjati otroka, na svet gledati z drugačnimi, otroškimi očmi, ki verjamejo, da je mogoče marsikaj. Prav tako pa nas simbol vile popelje v lepši svet, ki ga nato poskušamo v čim večji meri prenesti v naš vsakdanjik in ohranjati tisto čarobnost drobnih trenutkov, ljubezni, nasmeha v vseh situacijah, prijazne besede, objema, iskrenega pogleda, miru v srcu, ... Simbol vile nas dnevno opominja na te magične trenutke in malenkosti, ki pomenijo ogromno, a jih v današnjem tempu pogosto jemljemo kot samoumevne. Pot do uspeha je verjeti - tudi v ta pravljična bitja in v to, da je mogoče vse in še več!

DSC_2715

Ne pozabite najpomembnejšega: da simbol deluje in vam pomaga do uspeha, ga morate imeti v svoji bližini in to bo najlažje kar z nošenjem parfumske verižice z medaljonom, ki nosi izbrani simbol!

← Prejšnji: Zimski trendi parfumov za ženske Naslednji: Blažev brlog - Manjša raziskava...
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.