0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Nasveti

Vodič po parfumih za samske

Parfumi so kot moški - želimo jih imeti, nas osrečujejo - a je najboljše tako težko najti. Ugotavljali smo, kaj vse je pomembno pri nakupu parfuma za samske, da bo ta deloval kot kupid ...

1. Parfum izbiraj tako kot moškega

Prvi korak pri izbiri je, da poznaš svoj okus za izbiro parfumov (tako kot okus za moške). Če so ti všeč sladki vonji, izberi MySpirit by Rebeka, v katerem vanilija in jasmin delujeta tudi kot afrodiziaka, kralj noči jasmin pa bo še posebej opojen zvečer ali ponoči. Tudi v Dior - Hypnotic Poison močan vonj jasmina, jantarja in sladkih mandljev deluje kot provokacija. Če si za nežnejše, izberi Kenzo ‐ Flower, izjemno čuten parfum s sladkimi začimbami, jedrci mehkih rož, mandeljni, belim mošusom in vanilijo.

vanilija

Primerjaj torej note parfuma in si predstavljaj. Bi rada dišala po vaniliji in vrtnici, ali po cimetu in citrusih? Potem si moraš predstavljati še, če se bo ta parfum skladal s tvojim načinom življenja. Če si lahko predstavljaš, da ga boš nosila na naslednjem zmenku ali kosilu s prijatelji, potem je zate pravi.

2. Parfum uporabi za flirt!

Drži se pravila, da brez parfuma nisi nikoli popolnoma oblečena, zato ga naslednjič, ko se boš odpravila v mesto, nosi vedno s seboj. Parfum pomaga privlačiti partnerja, zato si zagotovi, da bo simpatičen moški, ki ga boš srečala na sobotni kavi, zavonjal nekaj sofisticiranega kot je parfum Hugo Boss - Boss Orange for Women, ki ti bo vlil malce samozavesti in osvajal okolico, ali pa izberi Lancome ‐ Hypnose, ki nikogar ne bo pustil ravnodušnega in je očiten izraz ženskosti, ki pritegne prave moške.

flirt
Foto: menshealth.com

3. Razvajaj se toliko bolj, saj si samska!

Ob tebi zaenkrat še ne bo fanta z vrtnicami, presenečenji in čokolado, zato naj te toliko bolj razvaja dober parfum! Podoživljaj prelepe trenutke, občutke poletja, vonjaj citruse, vrtnico, orhidejo, sladke pralineje in pačuli, ki te bo prijetno sprostil. Če si zaljubljena v poletje, bo to zate idealno razvajanje z MySpirit by Rebeka SUMMER.

razvajanje
Foto: theflexiblechef.com

Chanel ‐ Coco Noir krasno pristaja najboljšim stvarem, lepi obleki in prefinjenemu okusu, zato ni potrebno poudarjati, da ga je za ženske izdala legendarna Coco Chanel. Danes je parfum klasika, prirejena za sodobne ženske, ki zapeljuje že skoraj 100 let! Razvajaj se s sladkim, sočnim, ostrim in opojnim parfumom.

← Prejšnji: Kako parfume nositi jeseni? Naslednji: Tehtnice, vaš must-have parfum te jeseni je ...
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.