0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Trendi

Od nog do poletnega klobuka

Rebeka Dremelj si poletja med drugim ne predstavlja brez sonca, zato je ob novem poletnem parfumu mislila tudi na zaščito kože.

Rebeka

»Poletje naj bo tudi dober občutek na koži,« svetujemo iz prve parfumarne MySpirit, pri kateri je Rebeka izdala parfumsko kremo za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER, ki vsebuje originalne dišavne sestavine istoimenskega parfuma, ne vsebuje alergenov in umetnih barvil, kožo bo navlažila in obogatila s karitejevim maslom, vlažilnimi sestavinami in vitaminom E. Zaščitni faktor 25 omogoča varno zagorelost in lep ten kože, saj vsebuje srednje močan UVB filter, ki preprečuje prodor žarkov več kot do srednje plasti in s tem spodbuja melamin za nastajanje porjavelosti. Narejena v Sloveniji in ni testirana na živalih.

27

Od nog do klobuka ...

»Kremo za sončenje sem se odločila izdati zato, ker ne želim, da se meša vonj mojega parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER, z vonjem kakšne sončne kreme. Želim, da enako dišim od nog pa do klobuka na glavi, hkrati pa s sončno kremo le podaljšam trajanje parfuma in to na način, ki ne izzove alergičnih reakcij. Krema se hitro vpije in ne pušča mastnih sledi, kar mi je prav tako pomembno, saj na svojih oblačilih poleti res ne potrebujem še nevšečnosti z madeži, ali čakanja, da se lahko po nanosu kreme oblečem in odhitim na plažo.

ŽELIM, Da od nog pa do klobuka na glavi dišim enako.

Sem tudi mama, ki mora biti praktična, velikokrat urejena na hitro, želim pa sebe seveda tudi negovati in to na pameten način. Je zelo praktična – vodoodporna in primerna še za obrazveč stvari v enem torej, saj ne maram, da potem na plažo tovorim cel kup kozmetike!", pravi Rebeka.

Krema_bazen2

Rebeka ima prav poseben nasvet, kako jo uporabljati ...

»Najprej se zaljubite v življenje samo, saj se mi zdi, da tudi vonj kreme in parfuma pooseblja neko otroško veselje in pozitivno naravnanost. Nato kremo za sončenje uporabljajte v kombinaciji s parfumom (čez dan bo dovolj le en prš) in nase raje izdatneje nanesite zaščitno kremo (naj velja več je bolje). To bo za čez dan dovolj, zvečer pa se prične druga zgodba – z nanosom parfuma. Varujte svojo kožo, negujte jo z vlažilnimi izdelki in tudi na njej začutite poletje. Uživajte in bodite takšne kot ste

← Prejšnji: Rebeka: "Vsakič se nasmejem, ko ga zavonjam." Naslednji: Kakšen parfum izbrati glede na vaše počitnice?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.