0
Košarica
Oceni članek:
(0)

Št. ocen: 0
Zvezde

Znane Slovenke ocenile parfum MySpirit by Rebeka

Znane Slovenke so preizkusile parfum prve Slovenke Rebeke Dremelj in ga ocenile. Veseli smo, da se MySpirit by Rebeka danes že nahaja na poličkah marsikatere Slovenke. Kaj pa so o njem zaupale naše estradnice?

"Kot naročen za jesenske dni"

Igralka in komičarka  Ana Maria Mitić o parfumu MySpirit by Rebeka: ''Parfum ima prefinjene, a vendarle karakterne note. Tudi rahlo sladka esenca zelo odgovarja - kot naročen za prihajajoče jesenske dni!"

Ana Marija Mitic

"Absolutni 'must' vonj letošnje sezone!"

Jerneja P. Zhembrovsky, modna oblikovalka in lastnica blagovne znamke The Lie by Jerneja P. Zhembrovskyy: ''Coco Chanel je dejala, da je ženska, ki ne nosi parfuma, brez prihodnosti. Nepremagljiva Rebeka Dremelj - močna, uspešna ter izjemno lepa navznoter in navzven, to vsekakor ve ... Jaz pa lahko rečem le, da ste sedaj vse modne navdušenke in "trendsetterke", ki vedno znova podležete omamni aromi čutne, romantične in sofisticirano predrzne vanilije, končno dobile svoj absolutni "must" vonj letošnje sezone! Kajti ko se vaniliji - moji najljubši dišavi - pridružita še jasmin in sveži citrusi, je tu, drage moje, parfum My Spirit by Rebeka, ki ga preprosto morate imeti. Vedno in povsod.''

Jerneja

"Močne dišave, ki imajo karakter"

Anja Rupel je zvesta uporabnica parfuma MySpirit by Rebeka: ''Parfum mi je pisan na kožo, ker imam rada konkretne, močne dišave, ki imajo karakter. Odkar sem ga dobila, ga uporabljam vsak dan in uživam v njegovem vonju.''

Anaj Rupel

"Ravno prav sladek in dolgo ostane na koži"

Nuška Drašček: "Z Rebeko sva prijateljici že kar lepo število let, tako da se dobro poznava...in lahko rečem, da sem takoj, ko sem povohala parfum, rekla, da je »njen«, da je to prav ona, njena dišava. Asociacija je bila hipna! Vonj je zelo lep, prezenten, dinamičen, ravno prav sladek in dolgo ostane na koži, ni pa agresiven; prav lepo postopoma se razdiši. Zelooo pridno ga uporabljam!"

Nuška

"Globok, čuten, kanček skrivnosten"

Lili Žagar povedala o parfumu MySpirit by Rebeka: "Rebekin parfum My spirit by Rebeka me je je prevzel v hipu. Lahko bi rekla, da je bila ljubezen na prvi vonj! Kako le ne bi bila, če pa se v njem skriva jasmin, meni osebno najbolj omamna, opojna in prefinjena cvetna vonjava, ki se ji nikakor ne morem upreti. Kombinacija jasmina s čutno in toplo vanilijo ter pridihom svežih citrusov, pa da dišavi intenzivno nepozabno aromatično harmonijo.
Vonj pooseblja Rebeko - njeno magnetično lepoto, šarm, zapeljivost, samozavest, drznost in nepremagljivega duha, hkrati pa je vonj tudi globok, čuten, kanček skrivnosten in poudarja svojo individualnost; natanko takšen, kakršne ženske tudi želimo biti."

Lili

"Zanimivo je prepletanje esenc"

Nekdanja televizijska voditeljica in pisateljica Danica Lovenjak: "V parfumu MySpirit by Rebeka se čuti Rebekin močan značaj. Zanimivo je prepletanje esenc, ki se sčasoma razvijejo. Predvsem so mi všeč srednje note, ko se razbohoti opojen vonj jasmina."

Danica

"Je tak kameleonski"

Tina Gorenjak

Dame, hvala, da ste ga ocenile!

Foto: Barbara Brajčič

← Prejšnji: 10 dejstev o parfumih, ki še kako držijo Naslednji: Kako izbrati najboljši jesenski parfum?
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.