0
Košarica

Dodatki

 

Dodatki

 

Za vsak žep!

Dišeče, priročno, uporabno!

Uživaj v naravi, na morju… z vsemi čuti in polnimi pljuči! Včasih so ti parfumi enostavno premočni, saj želiš na sebi diskretno svežino…. takrat uporabi MEGLICO ZA TELO. Diskretno sočna meglica z nabojem poletne energije, našpricaš jo po koži… in pripravljena si na poletne poljube.

Včasih te lahko kaj preseneti… morski ježek na podplatu, klop na koži,… doolga kolona pred mejo, ki jo lahko koristno nameniš za detajlno oblikovanje obrvi… takrat te bo rešila PINCETA Z LUČKO! V vsakem delu dneva, diskretno v šotoru ali temni senci, bo vidljivost vedno popolna.

In ko ni časa za ščetko, ali se zbudiš nekje, kjer sprva nisi pričakoval, pa nimaš ščetke - imej pri sebi ROLLIJA! Dovolj je majhen, da gre v denarnico in močan, da ti očisti zobe in doda svežino novemu začetku dneva. Rolly, tvoj novi prijatelj in korak več do brezskrbnosti.

Za šport, v »pre«majhno torbico, v kotiček nahrbtnika med prtljago, ali v žep… za tvojo najljubšo dišavo. Enostavno prestaviš 5ml svojega najljubšega parfuma v REFILKA in vedno ga imaš pri sebi. Gre v najbolj ozke žepe, skrije se v dekolte, v najmanjšo torbico… bodite inovativni. Bistveno je, da je z vami, saj lahko tako vedno dišite in se počutite čudovito!

In še jih bomo dodajali… Spremljajte nas!

Prikaži več...

 

9 artiklov

9 artiklov

  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.