0
Košarica
Darilno zavijanje
Kozmetika MySpirit
Kolekcija MySpirit by Rebeka
 
MySpirit by Rebeka - SUMMER

Sodobni parfumi za vsak žep

Današnja sodobna ženska in sodobni moški morata biti praktična – tudi takrat, kadar se odpravita od doma. Na poti morata biti prilagojena vsemu, s čimer se srečujeta. Zato so njuni pripomočki zagotovo tudi parfumi, ki pa morajo biti prilagojeni zahtevam sodobnega časa.

 

Kje je še danes kaj poceni in kvalitetno hkrati?

Danes si vsi želimo nekaj, kar bo kvalitetno, a hkrati tudi cenovno ugodno. Priznamo, da je to težko najti, a kdor išče, ta najde! Dobrodošli v prvi in edini slovenski parfumarni MySpirit, v kateri so vam na voljo poceni parfumi, ki kljub nižji ceni niso nič slabši. Še več: so tako prilagodljivi, da dobesedno gredo v vsak žep, z našimi pravimi parfumi pa tudi ni mogoče zgrešiti, saj se lahko z brezplačnimi testerji lepo ugotovi, kateri vonj vam ustreza in kateri ne. Slovenski parfumi so dolgo obstojni, praktični, ugodni in cenejši. So plod slovenskega znanja in truda.Vsa proizvodnja parfumov poteka v Sloveniji.

 

Danes iščemo in potrebujemo prave stvari

In ko smo že pri kvaliteti: parfumi so narejeni s parfumsko esenco, ki znaša od 13-15% in to je tisto, s čimer lahko trdimo, da se uvrščajo med prave parfume. Tako lahko zdaj pozabimo na parfumske vodice in podobne manj kakovostne parfume, s katerimi dišimo manj časa in smo nato razočarani, niso pa tudi nujno poceni. Privoščimo vam popoln užitek v zaznavanju trodimenzionalnosti parfuma, saj se bo njegov vonj spreminjal in vam čez nekaj časa po nanosu, ponudil nekaj več. In zato, ker se nekaj lahko primerja z vsemi poznanimi parfumi, to ne pomeni, da je slabše. Na prvi pogled nam mamljive embalaže svetovno poznanih znamk parfumov res vzamejo dih, nato pa spoznamo, da so te nepraktične za uporabo in na pot, ter krajšajo življenjsko dobo parfumov, saj ti v njih niso pravilno hranjeni. Kako vendar lahko neko stekleno težko stekleničko posebne oblike, cel dan nosimo v torbici in je v njej parfum tudi zaščiten pred vremenskimi vplivi, ki vplivajo na njegovo pokvarljivost?

 

Preizkusite prave slovenske parfume

Na MySpirit si lahko za želene parfume privoščite tudi naročilo brezplačnega testerja, da boste tako bolje vedeli, ali vam je ta ženski oziroma moški parfum pisan na kožo. Naši parfumi so originalni parfumi, kar pomeni, da niso ponaredki, ampak so narejeni iz najboljših francoskih sestavin - takih, ki jih uporabljajo tudi svetovno znane znamke (Dior, Chanel,…). Za lažjo predstavo vonja so ob parfumu informativno navedeni tipi, da boste po vonju tako takoj prepoznali parfume svetovno znanih znamk.

Prepričajte se pred nakupom, če pa vam po njem parfum še vedno ne bo ustrezal, vam je tudi takrat garantirana popolna garancija zadovoljstva, saj vam v roku 30 dni od nakupa, za vrnjen, neuporabljen parfum, vrnemo denar. Pošteno? Storjeno!

 

Všeč nam je tisto, kar je prilagojeno našim potrebam

Prav tako vsak povprečen poznavalec parfumov ve, da je bistvo očem nevidno in mora biti za to, da se parfumi ne pokvarijo, embalaža postavljena v temen prostor, še boljše pa je, da je steklenička zatemnjena. Spoznajte jo – aluminko – pametno embalažo, ki odlikuje MySpirit parfume, je peresno lahka, nelomljiva, zaradi brušenega in recikliranega aluminija na prvi pogled elegantna, minimalistična, ter v Švici izdelana po najnovejših tehničnih standardih, evropskih predpisih in zahtevanih normah. Tako zelo sodobna in napredna! Parfumi v njej so hranjeni v idealnih pogojih, kar jim omogoča dolgo življenjsko dobo. Tehnično in volumensko je primerna tudi za na letalo, zato lahko v njej parfume nosite kar v ročni prtljagi. Kaj lepšega, ko pa je aluminka 3-4 krat lažja od klasične steklene embalaže in jo zato vzljubi vsaka ženska torbica. Kaj pa moški? Izbirajo lahko med najmanjšimi parfumi (15 ali 30 mL) in jih nosijo v žepu hlač, suknjiča, prenosnega računalnika …
Smo vam obljubili, da so parfumi MySpirit (tudi dobesedno) za vsak žep! Zdi se, da je naša parfumska embalaža res izdelana v skladu z zahtevami sodobnega moškega in ženske. Ponosni smo na naše MySpirit parfume!

 

Danes predvsem ne verjamemo vsemu

In zakaj bi se nekdo kot ste vi, odločil za nakup MySpirit parfumov v spletni trgovini? Če stavite na slovensko kvaliteto in parfumov ne kupujete radi na način, da je vmes še toliko posrednikov, zaradi katerih potem končno ceno parfumov (ki je občutno višja) plačate vi, jih pri nas na svoj dom dobite naravnost iz naše parfumarne. Smo del vsakega postopka nastanka parfuma. Parfumi so izdelani iz francoskih sestavin, proizvedenih v skladu s standardom ISO 9001. So dolgo obstojni, ker so pravi parfumi in ne toaletne in parfumske vodice. Ti poceni parfumi tako lahko do vas prispejo že naslednji dan! Če se zadnji hip spomnite, da bi jih podarili za darilo, ste nato v naslednjem trenutku pogosto že razočarani, ko ugotovite, kakšen je čas dostave? Pri nas so dostavljeni naslednji dan. Ponosni smo tudi, da parfumi niso testirani na živalih. Sodobni in poceni parfumi za vsak okus!

 

Iščemo tisto, kar zadene naš okus

Ker je vedno dobro imeti še kakšen dodaten parfum, ki ga postavimo na poličko in ga imamo vedno pri roki, ko se je potrebno odišaviti; drug parfum pa nesemo v službo, ga imamo v torbici … je zelo priročno, da so parfumi dosegljivi tudi v paketu, ki so sestavljeni glede na to, ali so nam bolj všeč sveži, nežni ali sladki vonji, … Svetujemo vam, kateri parfumi so primerni za na zmenek, poroko, posvečanje športu … Rekli bi nekaj za vsak okus, kar je spet tako sodobno! To pa še ni vse, saj vam ponujamo tudi veliko darilnih paketov s parfumi za vsak okus, zanj in zanjo, ki vsebujejo prelepe darilne embalaže s posvetili.

 

Rebeka Dremelj je v parfumarni MySpirit izdala parfume in parfumske izdelke in postala tudi prva Slovenka s svojim parfumom. V ponudbi imamo parfum MySpirit by Rebeka, parfumsko mleko za telo in gel za tuširanje z dišavnimi sestavinami, ki jih ima parfum MySpirit by Rebeka, brezalergenski parfum MySpirit by Rebeka SUMMER, parfumsko kremo za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER, ki je brez alergenov in umetnih barvil, posebno izdajo parfuma MySpirit by Rebeka v steklenički in prelepi darilni embalaži s posvetilom, ter različne darilne sete z njenimi parfumi in parfumskimi izdelki.

 

Če bi radi podarili drugačen parfum, potem so idealni personalizirani parfumi oz. parfumi s sporočilom, s katerimi lahko dragi osebi nekaj sporočite tudi na takšen način! Razveseljujte in obdarujte z drugačnimi parfumi!

 

Za to, da smo drugačni in seveda sodobni, je lahko dokaz tudi novost v Sloveniji. Parfume lahko nosite na način, ki ga doslej pri nas še nismo poznali. Težave sodobnega človeka se namreč danes kažejo v številnih alergijah in zato parfumov na koži več ne more nositi vsaka ženska. Zdaj to omogoča parfumska verižica, ki hkrati okrasi vsak stil, nošenje parfumov pa lahko prilagajate glede na situacije dneva. Prav tako lahko uravnavate intenzivnost vonja in še prihranite, saj parfum iz parfumske verižice vonj oddaja od 3-5 dni. Parfumi se odslej nosijo drugače – s parfumsko verižico, ki je primerna za potrebe sodobne ženske!

 

Nimamo časa, da bi darilo kupovali dolgo

Če parfum podarjate, vam ni potrebno skrbeti še za to, kako boste zdaj tega še lepo zavili – Na Myspirit.si naročite vse v enem: z domačega naslonjača izbirate med pravimi parfumi, nato pa se še odločite, ali ga boste podarili v darilni vrečki, darilni embalaži s pentljo ali parfume popeljali na višji nivo in podarili parfumsko verižico. V naši ponudbi vas vedno čakajo tudi darilni paketi, z mamljivo zapakiranimi parfumi v darilnih embalažah s posvetili. Danes kupujemo tisto, kar vzame malo časa in ima velik učinek! Prave, drugačne in ugodne parfume, narejene doma!

 

… in še kako potrebujemo nekaj zabavnega!

Da pa mora življenje biti tudi zabavno – še posebno v tistem delu dneva, ko imamo čas za prijetnejše stvari in kupimo kakšen nov parfum, smo poskrbeli tudi pri MySpirit. V kolikor postanete del našega sveta parfumov, parfume kupujete ceneje, sodelujete v nagradnih igrah, posebnih žrebanjih, ste deležni presenečenj, preko e-sporočil prvi izveste o ugodnostih, spoznate nove parfume in parfumske izdelke, …

Več
  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.