0
Košarica

Koncentracija esence

Koncentracija esence

MySpirit ti ponuja le prave parfume in nikakor ne dišavnih produktov z nizkimi vsebnostmi dišavnih sestavin!

 

Koncentracija esence

 

Za lažje razumevanje podajamo spodnjo razlago koncentracije dišav:

Parfum: Le-ta je med vsemi dišavnimi produkti najmočnejši. Glede na koncentracijo dišavnih sestavin pa tudi najobstojnejši. Zato da dišite ves dan in preostanek večera ter še dolgo potem, zadostuje le en samcat nanos. Dišal/a boš od 8-16h ali tudi več. Parfum boste zaznali tudi Vsebuje namreč kar od 13 do 15 % dišavnih sestavin! Zaradi slednjega je pravi parfum v prodajnem asortimanu dišavnih produktov tudi najdražji in predstavlja luksuzno dobrino. S parfumi MySpirit je prav ta luksuz sedaj vedno dosegljiv.

Parfumska vodica: Traja glede na obstojnost razmeroma daljši čas, ki pa ga moramo v odvisnosti od naših potreb podaljševati z večkratnim nanosom. Običajno se jo uporablja za dnevno uporabo. Parfumska vodica vsebuje od 7 do 10 % dišavnih sestavin. Slednja je najbolj popularna med predstavnicami ženskega spola. Dišala boš od 4-8h.

Toaletna vodica: Spada med šibkejše in manj obstojne dišave, zato je primerna predvsem za večerno uporabo. Toaletna vodica vsebuje od 4 do 8 % dišavnih sestavin. V večini primerov zasledimo v obliki moških dišavnih produktov. Dišal boš od 2-4h.

Kolonjska vodica: Slednja je glede na jakost dišave najmanj intenzivna in obstojna, saj vsebuje le od 3 do 5 % dišavnih sestavin. Vonj po kolonjski vodici bo trajal do 2h.

Sedaj veš :) MySpirit parfumi so le pravi parfumi. Visoka kvaliteta ampak 80% nižja cena kot dražje blagovne znamke, ki so po večini toaletne vodice. Z nami dišiš enako dobro ali celo boljše.

Poceni parfumi + visoka kvaliteta + proizvedeno v Sloveniji + 100% garancija zadovoljstva = MySpirit parfumarna

Vsi MySpirit parfumi so pravi parfumi z vsebnostjo esence od 13%-15%. Spodaj pa lahko preveriš kateri parfumi so po intenziteti tudi najmočnejši.

 

6 artiklov

6 artiklov

  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.