0
Košarica

MySpirit Ambasadorke

 

Manca Pirc, študentka germanistike in mlada glasbenica

Manca ni le dama z glasbenim talentom ampak predvsem ljubiteljica humorja, pisane besede in pozitivka. Je strastna in spontana oseba, ki obožuje kozmetiko, parfume in nakit. Zase pravi, da je dekle, ki ljubi življenje in ceni vsak trenutke dneva v katerega se prebudi.

Facebook
Facebook
Instagram
Youtube  

Manca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Petra Kic, absolventka, ki obožuje zdravo življenje

Petra je absolventka predšolske vzgoje in rada uživa v razgibanem, aktivnem in zdravem življenju. Veliko se ukvarja s športom, po mestu pa se namesto z avtobusom vozi s kolesom. Vedno urejena in zagovornica: »Vonj parfuma je nekaj najbolj privlačnega na ženski.«

Facebook
Instagram  

Petra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Laura Menard, pevka pri ansamblu Navihanke

Laura obožuje glasbo, hkrati pa da veliko tudi na dober videz in urejenost od nog do glave. Že komaj čakamo, da bo združila glasbo s parfumi in kakšen MySpirit parfum ponesla tudi na koncert ali vajo. Mmm, bo vse dišalo!

Facebook
Instagram

Laura

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tyasha Marcelly, blogerka

Tjaša obožuje dobro hrano in potovanja. Njena velika strast so lepota, moda, fotografija in polna ustvarjalnost. Na njenem blogu se prepletajo lepotne, modne in potovalne zgodbe. »Ena izmed najlepših stvari je, ko te prva slovenska parfumarna izbere in pozdravlja v svoji ekipi. Srečna sem, da lahko sodelujem z vami, ki v meni prepoznate kakovost, enako sebi,« pravi Tjaša.

Facebook
Instagram
Twitter
Blog

Tjasa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Sanela Požun, žena, mamica, samostojna podjetnica, diplomirana kozmetičarka, medicinska sestra

Sanela sebe opiše kot vedno nasmejano, željno znanja, dobrosrčno in zelo zanimivo osebo. Veseli se vsake nove zapisane zgodbe. Ima svoj kozmetični salon, zato se zagotovo spozna tudi na dobre parfume. Ob vseh kozmetičnih stortivah naj bo parfum pika na i.

Facebook
Instagram
#lrestetika

Sanela

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Klara Žinger, nasmejana 16 letnica, ki obožuje živali in naravo

Klara pravi, da je že od majhnega zelo živahna. Kljub živahnosti pa sveže ideje iz nje kar letijo. Njen življenski moto je: »Ne obremenjujem se z drugimi ljudmi, saj se tudi oni ne obremenjujejo z mano. Moje početje je strastno, razgibano in samo moje.«

Facebook Instagram

Klara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Šejla Gutič, študentka prava, ki obožuje umetnost

Šejla zase pravi, da je devetnajstletno dekle z velimi sanjami. Obožuje modo, rada ustvarja z modnimi kombinaciji, mi pa se že veselimo, kako bo naše parfume ponesla v svet in jih umestila v svojo zgodbo.

Facebook
Instagram
Instagram - legal.studying
Blog
Blog

Šejla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Nika Dizdarevič, študentka drugega letnika kozmetike na VIST-u

Nika je med študijem vsak dan v stiku s kozmetiko, pa ni važno ali so to kreme, parfumi ali šminke. »Jaz uporabljam vse! No, vse, kar je kakovostno in po možnosti, slovensko. In ravno zato sem si želela sodelovati s parfumarno MySpirit,« pravi.

Facebook
Instagram
Blog

Nika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Imaš rad/-a kozmetiko, modo, lepoto? Si dejaven/dejavna na socialnih omrežjih?

Te zanima preizkušanje izdelkov in ustvarjanje zgodb?

Iščemo ambasadorje naše znamke, ki bi parfume in ostale izdelke ponesli na nek nov nivo, ter o nas ustvarjali in širili unikatne zgodbe.

Če se v zgornjem opisu najdeš, nam piši na marketing@myspirit.si


  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2020, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.