0
Košarica

Rebeka

 

MySpirit by Rebeka

 

NOVOST: Rebeka izdala prvi slovenski otroški parfum!

 

Rebeka Dremelj po kolekciji dveh parfumov in parfumskih izdelkov, zdaj ponovno predstavlja novost, ki je v Sloveniji še ni bilo: postala je tudi prva Slovenka s svojim otroškim parfumom, pri parfumarni MySpirit pa je izdala tudi prvi otroški parfum, ki je narejen v Sloveniji. Nov otroški parfum MINI Ma Ma, je tokrat namenjen malim princeskam, ki rade dišijo kot svoje mame.

Za ta korak se je Rebeka predvsem odločila, ker ji je zdravje otrok najpomembnejše. Kot mama namreč ve, kaj v želji, da bi bile takšne kot njihove mame, nase nanašajo deklice, vse pa seveda ni dobro za njihovo kožo in zdravje. Z namenom, da dobijo svoj parfum, ki si ga ne bodo več sposojale, je izdala otroški parfum Mini Ma Ma, ki je prijazen otroški koži in brez barvil. Tudi prelepo darilo za vse male princeske, ki sanjajo o tem, da bi bile kot njihove velike vzornice. Za male, a velike po srcu!

Za mamine male princeske!»Vem, da na trgu obstaja veliko podobnih poceni izdelkov v pisanih embalažah, ki pa velikokrat skrivajo nevarno vsebino. MINI Ma Ma otroški parfum je narejen v Sloveniji in ustreza vsem standardom evropske kozmetike, ter je vnesen tudi v bruseljski katalog odobrenih kozmetičnih izdelkov. Vesela sem, da vam ga lahko predstavim. Naj se čarovnija otroške igrivosti nadaljuje brezskrbno!«

~ Rebeka Dremelj ~

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2018, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.