0
Košarica

 

PREIZKUSI KOLEKCIJO PARFUMOV MYSPIRIT – LAHKO TUDI BREZPLAČNO!

Iščeš svoj nov najljubši parfum in ne veš za katerega bi se odločil-a?

V ta namen smo ti pripravili 3 paketke testerjev MySpirit parfumov, s katerimi boš gotovo našel/-a sebi najljubšega! Že za 3,90 €!

V paketu smo ti poleg testerjev pripravili tudi nasvete za pravilno testiranje parfumov.

Ker verjamemo, da bo med vsemi vsaj eden pravi tudi zate, smo ti v paketek dodali BON, s katerim se ti ob naročilu parfuma povrne 100% znesek paketa testerjev, ki ga boš naročila/-a. To pomeni, da so testerji ob naročilu parfuma pogojno BREZPLAČNI!

 

MySpirit testerji - ZANJO
MySpirit testerji - VSI
MySpirit testerji - ZANJ
 

 

ORIGINAL MySpirit PARFUMI:

 - Narejeni iz najboljših francoskih sestavin, ki jih uporabljajo tudi svetovno znane znamke.

 - Koncentracija dišave je med 11 in 17% (izjema je otroški parfum MINI Ma Ma), kar jih uvršča med PRAVE parfume in zagotavlja njihovo obstojnost.

 - Plod slovenskega znanja in truda.
Parfume izdelujemo sami, kar pomeni da imamo nadzor nad celotnim procesom. Formulacija, izbira surovin, maceracija, proizvodnja, hranjenje, … Vse to nam omogoča zagotavljanje najvišje kvalitete.

 - Luksuzna vsebina, žepu prijazna cena!
Pri nas ne plačujete imena svetovne znamke ali desetih posrednikov. Zato je cena lahko nižja in plačali boste le to kar dobite - kvaliteten pravi parfum v praktični embalaži.

 - MySpirit »aluminka«.
Vsi naši parfumi so na voljo v peresno lahki in nelomljivi aluminijasti embalaži. Ta ponuja res idealne pogoje za hranjenje saj ne prepušča svetlobe, ki vsekakor ni prijateljica parfumov. Tudi pršilnik je nepredušno zaprt, kar preprečuje izhlapevanje in kontaminacijo.

Za vse, ki si želijo nekoliko več elegance, pa sta na voljo posebni izdaji parfumov MySpirit by Rebeka (SUMMER in KLASIK).

 - Pri nas ne kupujete ponaredkov! To so ORIGINAL MYSPIRIT parfumi z našimi formulacijami. Za vse, ki nas še ne poznate, je pri vsakem parfumu informativno napisan tip parfuma. Ta predstavlja »sorodnost« dišave, za lažjo predstavo vonja.

 - Naši parfumi niso testirani na živalih.

 - Velik nabor parfumov.
Vsake oči imajo svojega slikarja in enako velja za naše nosove. V našem pestrem naboru raznolikih dišav boš gotovo našel-a svojo pravo.

 


  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2019, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.