0
Košarica
34.9 EUR
Myspirit.si

MySpirit by Rebeka št. 3

Parfum W033
34,90 €

Zaloga: Izdelek je na zalogi.

Pridobi 35 zvestobe. 35 = 1,75 €.

 MySpirit by Rebeka št. 3

 

MySpirit by Rebeka Št. 3

Naša podjetna in vedno aktivna Rebeka je zopet ustvarila nekaj novega!

Zbrala je vse svoje znanje in izkušnje, ki jih je nabrala pri izdelavi predhodnikov (MySpirit by Rebeka KLASIK in SUMMER), ter v Franciji preučevala najboljše parfumske sestavine.

MySpirit by Rebeka št. 3 je popolnoma nov, edinstven parfum namenjen VSEM ženskam. Zelo všečna sveže sladka dišava bo ustrezala vsaki sodobni ženski, ki jo bo med drugim prepričala tudi obstojnost parfuma, tokrat s kar 17% koncentracijo esence.

Parfum uvrščamo v cvetno-lesno skupino dišav in je s tem sploh prvi MySpirit parfum za ženske, z lesnimi parfumskimi notami. Te nadgradijo prevladujoče cvetne note parfuma in jim dodajo globino ter toploto. Celotno kompozicijo parfuma tudi obogatijo s pudrastimi niansami.

Ob nanosu parfuma vas bo najprej pritegnila udarna začimbna nota poprovih zrn in breskve, nato pa se razvijejo nežni jasmin, les kašmirja ter sandalovina. Nazadnje vas objamejo še tople note pralinov in belega mošusa.

Ker smo ljudje zelo vizualna in čutna bitja, vas bo pri novem parfumu prepričal občutek za detajle. Bela barva je barva popolnosti. To izžareva edinstvena vizualna podoba, nove »soft-touch« aluminke. Na aluminki je uporabljena nova tehnologija nanosa barve, ki je mehak in topel na otip. Simbolika belega parfuma v kombinaciji z izčiščeno eleganco roza barve in cvetnih detajlov ponuja občutek miru, udobja in upanja. Vse kar potrebujemo sodobne ženske.

Volumen parfuma: 50 mL

 

NOVO: MySpirit by Rebeka Št. 3

 


Sestavine
Nazaj
na seznam izdelkov

PRIPOROČAMO

Všeč ti bodo tudi:

  • UGODNA POŠTNINA
  • HITRA
    DOSTAVA
  • 100% GARANCIJA
    ZADOVOLJSTVA
© 2018, SCC d.o.o. MySpirit | Vse pravice pridržane.